Hrvatski glazbenik posvetio status Eciji Ivušić, ona poručila: Plačem. Volim te

Foto: Instagram

ECIJA IVUŠIĆ ne krije koliko je zaljubljena. 

Naime, njen dečko Goran Belošević s kojim je potvrdila vezu prije pet dana objavio je dio svoje nove pjesme na Instagramu, a status ispod objave posvetio je Eciji.

"Za mene je naš novi singl 'Samo ti' puno više od obične pjesme. Točno znam gdje smo bili kada sam ju iznenada dobio na mail i kada smo ju zajedno po prvi puta slušali. Mislim da u tom trenu nismo ni slutili što nas sve čeka. Od tada do danas, ako gledamo vremenski nije prošlo puno, međutim desilo nam se nešto posebno i imam osjećaj kao da te poznajem cijeli svoj život. Moja ljubavi ovu pjesmu posvećujem tebi i svemu onome što je još ispred nas. Naslov i stihovi 'Samo ti, samo ti još godina sto. Moja si Julija, ja tvoj Romeo. Samo ti, samo ti, sve drugo je tren. Dok dišem, živim, znam ja bit ću zaljubljen' najbolje opisuju što osjećam prema tebi. Hvala ti što postojiš moja srodna dušo", napisao je emotivni Goran.

"Ok. Plačem. Zašto ti želiš da ja plačem? Volim te najviše", poručila je Ecija. 

Podsjećamo, par je najprije viđen na zagrebačkom aerodromu, gdje je Goran pokupio Eciju nakon putovanja u Egipat. Na snimci koju je Ivušić objavila na Instagramu vidi se kako se ljube i grle. Nekoliko dana kasnije potvrdili su svoju vezu.

Pročitajte više