Hugh Hefner spavao je s više od tisuću žena i tri puta se ženio, no srodnu dušu nije pronašao nikad

Foto: Getty Images

HUGH HEFNER, jednom prozvan "prorokom pop hedonizma", preminuo je u 91. godini. Prije nekoliko godina pohvalio se kako je spavao s više od tisuću žena. Ženio se tri puta, no nikad nije pronašao srodnu dušu, što je otvoreno priznao u dobi od 85 godina.

Hugh Hefner tvrdio je kako je tijekom brakova uvijek bio vjeran svojim suprugama, no sve to nadoknađivao je dok je bio slobodan. Kad ga je Esquire magazin pitao s koliko žena je spavao odgovorio je da ni sam nije siguran: "Kako bih to mogao uopće znati? Preko tisuću, siguran sam."

"Kad sam bio u braku nikad nisam varao. No to sam nadoknadio kad sam bio slobodan. Morate držati ruke u džepu", dodao je. Iako nikad nije pronašao srodnu dušu, životom je bio prezadovoljan. "Ni u najluđim snovima nisam mogao zamisliti ovakav život", napisao je nedavno na Instagramu.

Hugh Hefner ženio se tri puta. Nakon Mildred Williams (1949.-1959.) i Kimberly Conrad (1989.-2010.), na Staru godinu 2012. oženio je Crystal Harris te se osjećao "vrlo sretno jer je opet pronašao ljubav tako kasno u životu".

Mildred Williams bila je njegova ljubav iz studentskih dana, koja mu je slomila srce kad ga je prevarila dok je bio u vojsci. Mildred je imala toliku grižnju savjesti da je suprugu dopustila izvanbračne afere. Brak je potrajao deset godina i rezultirao je s dvoje djece, Christie i Davidom.

1968. godine, kad su Hefneru bile 42, izlazio je s 18-godišnjom Barbarom Klein, koja je bila jedan od Playboyevih modela. Tražio ju je da promijeni ime, ona je pristala i postala Barbi Benton. Glumila je zatim u filmovima B produkcije, a njezin najveći doprinos Hefnerovom nasljeđu je pomoć u pronalasku danas čuvene Playboyeve vile u kojoj je Hef i preminuo.

U kasnim 1970-ima Hefner je bio u ozbiljnoj vezi sa Sondrom Theodore, učiteljicom koja je postala Playmate 1977. godine.

Kad je imao 56 godina, Hefner je pozvao 19-godišnju Carrie Leigh da živi s njim u vili. Ostala je pet godina, iako je veza završila s puno gorčine. Leigh je Hefnera čak i tužila te tražila 35 milijuna dolara, no vrlo brzo od te je tužbe odustala. 

1989. godine Hefner se oženio drugi put. Kimberly Conrad bila je Miss siječnja 1988. godine. Bili su zajedno devet godina te su imali dvoje djece - Marstona i Coopera. Službeno su se rastavili tek 2010. godine, nakon što ju je Hefner optužio da ga je prevarila.

Sav stres oko razvoda Hefner je riješio na sebi svojstven način - počeo je živjeti s blizankama Karissom i Kristinom Shannon i Crystal Harris. Sve tri su plavuše.

Pročitajte više