Indexova kamera na Dori: Ekskluzivno pogledajte generalnu probu Feminnemki

FEMINNEMKE Neda Parmać, Nika Antolos i Pamela Ramljak, glavne su favoritkinje za prolaz u sutrašnje finale Dore.

Cure priznaju kako su jedva dočekale nastup koji, kako kažu, prati "pozitivno uzbuđenje". Predviđanja o pobjedi ih raduju, ali ih i uzimaju s rezervom. Misle da su takva predviđanja dvosjekli mač te da mogu izazvati suprotan efekt.

Osim njih, danas su pozornicu Kristalne isprobali i ostali polufinalisti. Također smo, u ležernom i opuštenom tonu, upoznali i voditelje manifestacije, Duška Čurlića i Mirka Fodora. Njima će na polufinalnoj večeri društvo praviti Nevena Rendeli, dok će im se sutra pridružiti Mila Horvat.

Nikola Marjanović i Filip Dizdar u lov na finale uz pivo i cigane


Pripreme za polufinalnu i finalnu večer teku po planu jer na njima radi već uigrana ekipa. "Sve ide po špagici, a osim što je Dora postala punoljetna uvedeni su i neki noviteti. Imamo nove špice, filmići su vrhunski, a o finalistima odlučuju isključivo gledatelji. Ove godine imamo dosta mladih izvođača kojima je ovo izvrsna prilika za promociju s obzirom da je Dora trenutno najjači glazbeni festival u zemlji", rekla je Marina Medved Pulić, izvršna urednica Dore.

Zanimljivo je da otkako se prakticira format Dore s jednom polufinalnom i finalnom večeri, pobjednik redovito dolazio iz kruga polufinalista. Stoga su upravo oni izazvali posebnu pozornost.

Pročitajte više