Internet je na sestri Meghan Markle primijetio detalj koji dokazuje da je samo željna pažnje

YouTube

OBOŽAVATELJI Meghan Markle primijetili su da je Samantha Markle promijenila svoj izgled od prvog pojavljivanja u javnosti. Naime, kada se tek bilo doznalo da Meghan hoda s Harryjem, Samantha je bila plavuša, a kada je njezina sestra postala najpopularnija žena na svijetu, obojila je kosu.

Nadalje, u prvom intervjuu se predstavila kao Samantha Grant, a kasnije je promijenila prezime i sada je Samantha Markle i nosi prezime svoje slavne sestre.

"Želi što više nalikovati na Meghan. Promijenila je frizuru, način šminkanja i prezime da bi svi znali da je s Meghan u rodu", pišu fanovi kraljevske obitelji na društvenim mrežama.

Samantha i dalje ne odustaje od napada na polusestru. Nakon što je Thomas Markle dao intervju o kćerinoj udaji za britanskog princa, Samantha je začinila stvar na Twitteru i ponovno počela provocirati Meghan i optuživati je da glumi dobricu pred svjetskom javnošću.

Samantha zamjera Meghan što još uvijek nije otišla u posjet bolesnom ocu, budući da je prošlo već mjesec dana od njezinog vjenčanja. 

Polusestra supruge princa Harryja čestitala je Dan očeva njihovom tati Thomasu te napomenula da ga Meghan ignorira i da ga se nije sjetila ni na toliko važan datum.
 

Pročitajte više