Iva, dosad si već mogla naučiti bankrotirati sa stilom!

KRALJICA drame usiljeno se smješkala dok joj je žiri u "Plesu sa zvijezdama" nabrajao greške i zamjerke, a kiseli smješak složila je i kad je za izvedbu dobila 21 od ukupno 40 bodova. Umjesto da sportski podnese poraz Iva Majoli se pobunila, zamjerajući žiriju da je u njenom slučaju bio prestrog pa i nepravedan.

Iva je, dakle, svoju životnu premisu "svi su krivi osim mene" uspjela provući i kroz emisiju kojoj je namjera zabaviti gledatelje.

Iako HRT nije objavio novčani iznos kojeg zvijezde dobivaju za plesanje u popularnom showu, spominju se iznosi od oko dvije tisuće eura po emisiji pa je Ivino negodovanje, uzme li se u obzir navodni bankrot o kojem se u posljednje vrijeme mnogo govorilo, na neki način i očekivano.

Ipak, bivša tenisačica ne želi priznati da o plesu nema nikakvog pojma pa ni talenta, već za neuspjeh u "Plesu" okrivljuje stručni ocjenjivački sud.

Sportašima najteže plesati?!

"Mislim da je meni kao sportašici ipak bilo najteže jer je za ples potrebno sasvim drugačije držanje", novi je biser Ive Majoli, koja očito zaboravlja da je i ples sportska disciplina te je kao takav sigurno bliži njoj nego, primjerice, Nikolini Pišek. "Žiri nije bio fer i korektan. Kod nekih su gledali samo ples, kod nekih i kakvi su šoumeni, a meni su gledali sve", kaže Iva Majoli.

Nakon tolikih neuspjeha, od sportskih preko poslovnih do plesnih, Iva je već morala usavršiti umijeće gubljenja koje, između ostalog, znači i dostojanstveno prihvaćanje poraza. Obzirom na to koliko je to kod Ive čest slučaj, mogla bi se početi i šaliti na svoj račun, a ne se ponašati kao uvrijeđena primadona.

D.K./Z.A.
Foto: Index

Pročitajte više