Iva Majoli se ne razvodi od supruga: "Svaki brak ima uspone i padove"

"NE RAZVODIMO se, živimo zajedno. Svaki brak ima svoje uspone i padove pa tako i naš. Kad bih slušala sve tračeve vjerojatno bih završila u Vrapču", izjavila je za tjednik Story bivša tenisačica Iva Majoli nakon što je posljednjih dana u medijima poput bombe odjeknula priča o njezinom razvodu od Stipe Marića.

Iva je na kavi izgledala poprilično nervozno, a ništa smireniji nije bio ni Stipe

Iva, koja je danas poprilično neraspoložena ispijala kavu sa suprugom u Preradovićevoj, također priznaje da se posvetila prioritetima, obitelji i sebi, jer smatra da su to stvari na kojima uvijek treba raditi. Ništa smireniji nije bio ni Stipe koji je na kavi vodio glavnu riječ te nije ispuštao cigaretu iz ruku dok ga je ljutita Iva samo pažljivo promatrala. Stipe Marić složio se sa suprugom i potvrdio da se ne razvode te da nije iselio iz zajedničkog stana, kao što kažu posljednji tračevi.

Podsjetimo, mediji su se raspisali o nevjeri bivše tenisačice, ali i o razuzdanom životu njezinog supruga, što su bili neki od razloga njihovih svakodnevnih svađa. Konačno "Ne", braku i Ivi, navodno je rekao Stipe te je tijekom Ivinog gostovanja na US Openu u New Yorku spakirao kovčege i odselio na drugu adresu.

Ipak, ako je vjerovati Ivi i Stipi, koje često možemo vidjeti kako šeću zagrebačkom špicom s kćerkom Mijom, čini se da su po tko zna koji put uspjeli izgladiti stvari i dali jedno drugome još jednu šansu.

Pročitajte više