Ivana Knoll se posvađala s onima koji su je pitali "je li našla fudbalera"

Foto: Instagram

NAJPOZNATIJA hrvatska navijačica sa Svjetskog prvenstva u Rusiji, Ivana Knoll, ušla je u raspravu na svom Instagramu nakon što je objavila fotografiju s utakmice između Hrvatske i Engleske.

"Svjetsko je završeno i nisi više relevantna", komentirao joj je jedan pratitelj, a nekoliko njih se nadovezalo. "Uzeo si mi riječ iz usta", "Jesi našla kakvog fudbalera Koli, koliko se boriš i ništa...", pisali su.

Neki su joj pisali i da "iskače iz pašteta". Međutim, Knoll im nije ostala dužna. "Očito jesam još uvijek, dok imaš potrebu ići na moj profil i pisati komentar. Ali ako je tebi lakše, frendu, neka si", poručila je na komentar o relevantnosti.

"Dušo, ne dam ja svog arhitekta za milijun, kako ti kažeš, fudbalera. A tebi preporučujem da si nađeš život jer knolldoll nije u tvom životu", odgovorila je na pitanje o tome "je li pronašla fudbalera".

Inače, Ivana se proslavila kad su je fotografi snimili na tribinama tijekom utakmice Hrvatske i Nigerije, a nakon toga je bila glavna atrakcija tijekom skoro svake utakmica Hrvatske.

Pročitajte više