Izabrane "Miss pijanstva" i "Miss zatvora"

U TAJLANDU su prije osvajanja titule žene morale popiti pet litara slatkog vina, a iza rešetaka u Litvi ipak se cijenila ljepota.

Organizatori u Tajlandu došli su na neobičnu ideju kako propagirati domaće piće koje sve češće potiskuje uvozni whisky pa su izazvali žene da popiju priličnu količinu vina i nakon toga što brže prođu kroz niz poredanih boca.

Kako bi im otežali posao, natjecateljke nisu smjele nastupiti u kupaćim kostimima, već u raskošnoj odjeći s prilično teškim zlatnim krunama na glavi.

Najtrezvenija je ostala 36-godišnja gospođa Arunothai Sriaran koja je prošla stazu s preprekama za samo sedam sekundi, a novinarima je otkrila da joj je pomogla šalica kave i ispiranje lica vodom.

Osvojila je titulu "Vesela Miss" i 75 funti. Dok naši organizatori brojnih natjecanja za najljepšu djevojku uporno tvrde da "nije važna ljepota nego pamet" i na svjetska takmičenja šalju Missice koje su na brzinu naučile par riječi engleskog, u Litvi su odlučili izabrati "Miss zatvora" gdje se nisu tražile inteligentne kriminalke već ljepotice.

U oštroj konkurenciji pobjedila je djevojka pod pseudonimom Samanta koja će nagradu od 750 funti primiti nakon odsluženja kazne.

"Tajanstvena prijateljica" ipak je otkrila da je riječ o izvjesnoj Kristini koja je do sada odgulila pola od svoje četverogodišnje kazne.

Upravitelj zatvora tvrdi da je izbor bio pun pogodak i da je već primio ponudu za održavanje "Miss zatvora Europe".

Sada je pitanje tko će se prvi u Hrvatskoj dograbiti licence za biranje naših predstavnica na tom takmičenju.

Pročitajte više