Izbačeni farmeri vratili se u show i našli novu žrtvu - bezgrešnog Rafu

FARMA je ušla u svoj zadnji tjedan - tjedan u kojem su se svi bivši farmeri, koji su tijekom tromjesečnog showa selo napuštali jedan po jedan, vratili na Farmu, kako bi svi zajedno dočekali veliko finale velikoga showa. Početno oduševljenje oko povratka "otpisanih" brzo je splasnulo, i starim farmerima nije trebalo dugo da se okome na jednog. Skupni linč Jura Gašparac i Nataša Bebić organizirali su na potencijalnog pobjednika, i većini širokog hrvatskog gledateljstva jedinog favorita, mladog i skromnog Rafaela Dropulića koji iza sebe već ima jednu pobjedu u reality showu, također organiziranog sa strane Nove TV.

Kako su već izrazili prošli petak u emisiji uživo, Nataša i Jura smatraju da je Rafo "glumac i prevarant", osobito mu zamjerivši izjavu kako su "novi farmeri pokušali unijeti razdor među stare". "Ali ti si to rekao, nije važno što nisi mislio. Ja da sada nekom kažem da je lupežica, pa poslije da nisam tako mislila, svejedno sam mu to rekla!", uporna je bila Nataša, kojoj se spremno pridružila i Slađana Petrušić, starleta također uvjerena da je Rafo bliži "vražićku nego anđelku za kakvog se izdaje". "Bio sam tako sretan kad su svi ušli, kad odjednom šok!", Rafo se požalio staroj prijateljici Josipi, koja ga je odmah, kao prava kućanica i požrtvovana majka spremno utješila.

Uobičajeni razvratni tulum ove nedjelje farmeri preskočili

Rafo se pokušao opravdati i Slađani - ponovio joj je kako je on bio jedini koji je Juru Gašparca branio nakon svađe s Dvinom Meler, kad se ostatak Farme okomio na njega uspoređujući njegovu ludost s Lupinovom, te uspio uvjeriti starletu Petrušić da promjeni mišljenje i prizna da je (ipak) Rafo u pravu.

Očekivani razvratni tulum sinoć je na Farmi izostao - uz povremene rasprave koje su uslijedile nakon grljenja i početnog oduševljenja zbog povratka "stare garde", većina farmera je nezainteresirano, malodušno i poluotvorenih očiju promatrala novonastali svijet oko sebe, a ushićenje i radost zbog povratka na najpoznatije hrvatsko selo pokazali su rijetki. Miss Grdić, nekoć najglasnija u grupi, dan je provela ne upadajući u očima nikome, a i Slađa se Aleksandre, unatoč ponovnim najavama o čupanju stanovitih ekstenzija sa stanovite glave, klonila.

"Sramežljivi" Alen opet u formi

Ipak, Alen Macinić je nakon dva dana boravka u zagrebačkom Internacionalu svoju depresiju donekle uspio zaliječiti - vidno sretan zbog povratka na selo, sramežljivi Alen odmah se počeo prijateljima hvaliti o svojim novim podvizima. "A cure, stari moj, mogao sam završiti s dvije u hotelu, ali mi je bilo malo bed. I Severina je rekla da sam joj super!", Sviščevo raspoloženje vidno se popravilo u odnosu na prošli tjedan.

Farmerima povratnicima nije dugo trebalo da se vrate svojim starim poslovima - Josipa se ponovo uhvatila kuhače, Boris cvjetnjaka i kokoški, Nataša prigovaranja a ostali ogovaranja. Ovaj, posljednji tjedan farmeri finalisti provesti će u ulozi sluga dok je za počasnog Gazdu u tijesnoj borbi između Slađe i Alena izabran ovaj potonji, koji je time postao prvi i posljednji Gazda prve sezone reality showa Farma.

Više video zapisa s farme pogledajte na Video Indexu!

V.V.
Foto: Nova TV

Pročitajte više