Je li Vlatka Pokos objavom o fašistima napala Radeljaka?

Foto: Instagram

"PONOSNA sam na partizane koji su se borili na strani svjetla i prezirem fašiste kao i one koji ih veličaju danas u Hrvatskoj'', napisala je Vlatka Pokos pored fotografije partizana kako ulaze u Zagreb 9. svibnja 1945 godine, koju je objavila na Instagramu. Svjesna da je to tema koja uvijek privlači komentatore obiju strana, u startu je zabranila komentiranje.

Na stranu fašisti i partizani, mnogima se čini da je ciljala na jednu osobu - svog bivšeg supruga Josipa Radeljaka, koji je aktivan na Facebooku i uz brojne gramatičke greške sve s čim se ne slaže naziva komunističkim. Odnosno, kako bi on to napisao, komunistićkim. Tako dijeli objave s opskurnih portala koji se bave isključivo navodnim komunističkim zločinima, sve s kojima se ne slaže naziva komunistima, sa Srbima se "svađa" svakodnevno, nerijetko ih nazivajući četnicima, a podržava Marka Perkovića Thompsona, Željka Glasnovića, Brunu Esih i Tihomira Dujmovića, čiji je ekstremistički trash HRT prošle jeseni skinuo s programa.

Njegove objave prenosimo bez ispravljanja.

"A sto će biti tek kada započne ozbiljna istraga - jer dok nema lustracije te dok su ubojice i njihova djeca još živi, na vlasti i šetaju među nama - od ozbiljne istrage i pravih jezivih brojeva i istine - NEMA NIŠTA !!!"

"A mi njima aboliciju - umjesto lustraciju !? TAKO NAM I TREBA GLUPIM HRVATEKIMA !!"

"Samo idioti komunisti i njihova zločinaćka dijeca mogu dovesti ovako lijepu i prirodom bogatu zemlju do svake vrste dno/dna i kolapsa ! I pitate se čak i Vi gđo Predsjednice stalno u ćudu - ZAŠTO ??? Pa glupi Hrvateki - Samo Vi i 30 godina poslije pobijeđenog rata, odlažete neophodnu LUSTRACIJU - biti će nam još i puno gore ! Zbog sve većeg logičnog egzodusa i odlaska i mladih pa i starijih, Bojim se - NEĆE NAM OSTATI NITKO DA UGASI SVIJETLO I ZAKLJUĆA VRATA, KADA I ZADNJI BUDE IZLAZIO !! ??"

"Hajde bre burazeru tko te hebe ...! tebe i tvoje komunističke brljotine ! Sreća da te drug domoljub Jokić ipak nije uspio uvaliti u Hr kurikul", poručuje Johnnyju Štuliću.

Očekivano, Radeljak je i protiv izbjeglica, Istanbulske konvencije, kurikularne reforme... 

Pročitajte više