Jelena: Maja Šuput ima loše sise jer nije nosila grudnjak nakon operacije

DOKOLIČARENJE farmera dobilo je novu razbibrigu - grudi pjevačice Maje Šuput! Alen se s nostalgijom prisjetio dana kada je Maju mogao vidjeti kad god poželi (u novinama i na televiziji, da se razumijemo), te farmere obavijestio kako je usprkos njegovoj zaluđenosti grudima i stražnjicom Alex Grdić, ipak Maja njegova idealna žena. Što ima Maja Šuput a Alex Grdić nema? Plavu kosu, odmah je pojasnio Alen svojim cimerima, na što je (ljubomorna) Jelena Urukalo odmah reagirala. "Ma, plava kosa, a i sise su joj loše", izjasnila se i nabacila Maji savjet, doduše retroaktivan - "Trebala je nositi grudnjak nakon operacije, tu je fulala", gotovo "medicinskom preciznošću" objasnila je Jelena.

Nakon nekoliko dana "seksualnog" zatišja, farmeri su se vratili svojoj staroj omiljenoj temi - kako se riješiti nakupljene seksualne napetosti. Ponovo se poveo razgovor o masturbaciji, tko, kada, gdje, i s kim (u mislima), pa je pronicljiva Jelena Urukalo zaključila kako je Rafo to učinio upravo maloprije, na WC-u, misleći na nju. "Daj ne filozofiraj, sada si u WC-u na nas...!", sigurna je bila Jelena čime se Rafo bavi u "slobodno vrijeme".

Farmeri su sigurni i čime se Dvina bavi kad je sama - potaknuti idejom kako avanturistica jako puno vremena provodi tuširajući se jednoglasno su zaključili kako se Dvina seksualne napetosti rješava svakodnevno. "Ma, ona se sigurno dira!", dobacio je djevojkama Alen, kojem nikako nije jasno "što se Dvina ima tako puno sapunati".

Očekivano, prvim duelistom Farme proglašen je Neno Pavinčić, koji je svoje imenovanje iskoristio da se ispriča i Gazdi i farmerima za svoje "neprikladno" ponašanje dok su se ostali farmeri svom silom bacili na proučavanje praktikuma, jer je "dvoboj umova" zbog spolne neravnopravnosti izražene u brojkama na selu vrlo izvjestan. Iako se javno svi slažu da je pobjedu najviše zaslužio Rafo, nema farmera koji ovih dana "pobožno" ne proučava praktikum - što jasno ukazuje da nas do kraja showa u areni očekuju žestoke borbe umova, vođene silinom želje za pobjedom.

Više video zapisa s Farme pogledajte na Video Indexu!

V.V.
Foto: Nova TV

Pročitajte više