Jennifer Lopez zasad uspjela spriječiti objavljivanje knjige

PRVI suprug Jennifer Lopez pristao je ne objaviti intimne pojedinosti i kritike toj poznatoj američkoj pjevačici dok traje sudski postupak oko njegove najavljene knjige koja će razotkriti sve o njihovoj vezi.

Privremenu zabranu na ročištu održanom u četvrtak između zvijezde i njezinog biveg supruga Ojanija Noe potpisao je sudac Višeg suda u Los Angelesu, što je rezultiralo poništenjem saslušanja u tom procesu.

Lopez je u travnju tužila Nou kako bi ga spriječila da objavi ekspoze koji bi, prema njezinim tvrdnjama, bio kršenje njihovog dogovora o "neotkrivanju" detalja iz života u javnosti. Tad je ishodila trenutačnu zabranu koja ga je spriječila da nastavi rad na objavi knjige.

Prema odredbama privremene zabrane, Noa ne smije "kritizirati, ponižavati, izlagati negativnom svjetlu ili na drugi način štetiti Lopez". Također ne smije za financijsku korist otkrivati "ikakve privatne ili intimne pojedinosti" oko Lopez ili njihove veze, kaže se u sudskoj naredbi.

Privremena zabrana ostat će na snazi dok Lopez i Noa ne riješe međusobni spor ili će biti održan sudski postupak bez porote u kojem će se donijeti odluka o tome hoće li privremena zabrana postati trajna.

J. Lo se za Kubanca Nou udala u siječnju 1998., a brak je trajao 10 i pol mjeseci.

Pročitajte više