Justin Bieber vara Selenu Gomez s bivšom curom Lionela Messija, modelom Macarenom Lemos?

STRANE medije je preplavila vijest o tome kako 17-godišnji Justin Bieber vara Selenu Gomez sa 19-godišnjom argentinskom manekenkom Macarenom Lemos. Plavokosi model za donje rublje i mlađahni kanadski pjevač su, prema pisanju argentinskih medija, viđeni na zajedničkoj večeri te kako se ljube, a kasnije je Bieber navodno viđen i kako se iskrada iz Macarenine hotelske sobe.

Macarena je navela kako je od svega objavljenog u medijima istina samo to da su ona i Bieber bili na večeri u istom restoranu te kako joj je on kazao da je "jako lijepa". Poriče da je među njima nečeg bilo. "Rekao mi je: `Jako si lijepa, sviđa mi se tvoj baloner`. Nakon što smo se pozdravili, vratila sam se za svoj stol. Jeli smo na nekoliko metara udaljenosti jedan od drugog", tvrdi Macarena.

Lijepa Macarena, koja je svojedobno bila djevojka argentinskog nogometaša Lionela Messija, priznala je i kako joj je Justin jako lijep. Koliko se dalo iščitati iz izjave za medije koju je sročila na katastrofalno lošem engleskom jeziku, vjerojatno uz pomoć Google Translatora, između ostalog je napisala: "Čini mi se jako lijep, pokraj njega sam se osjećala kao kamiondžija". Je li to uistinu planirala i napisati, ili je za izjavu krivo njeno nepoznavanje engleskog jezika, nije poznato.

Pročitajte više