Kate Hudson: Bellamy je izvanredna osoba, nisam se mogla maknuti od njega

KATE HUDSON po prvi put je progovorila o odnosu s Mattom Bellamyjem, frontmenom Musea. Uskoro će dobiti dijete, no sve do sada Kate nije previše pričala o svojoj vezi s britanskim rokerom. Upoznali su se prošle godine, a Matta joj je predstavio zajednički prijatelj. Priznala je američkim medijima da se jako brzo zaljubila u šarmantnog Matta, iako to nije planirala.

"Bellamy je izvanredna osoba"

"Uvijek slušate one priče, kada ljudi kažu da su završili s osobom s kojom se nikad nisu zamišljali, no mislim da se nikad ne može znati. S Mattom sam se upoznala dok sam bila na koncertu s prijateljem iz srednje škole. On nas je upoznao, a ja sam bila odsutna i uskoro shvatila da moram naći prijatelje s kojima sam došla. On me pogledao i rekao da će se pobrinuti za mene. Matthew je bio pristojan i zaštitnički nastrojen, što je jako bitno za nekog kao što sam ja, jer sam uvijek negdje i teško me pratiti. Osim toga, on je jednostavno jedna izvanredna osoba", rekla je Kate.

"Nisam se mogla maknuti od njega"

"U početku sam si mislila da će to sve biti jako teško. Razmišljala sam jesam li spremna na sve, prošlo je neko vrijeme otkad nisam bila zaljubljena i nisam tražila ljubav kad sam upoznala Matta. No, nisam se mogla maknuti od njega. Željela sam biti s njim i razgovarati s njim cijeli dan, neprestano. Naši prvi spojevi uključivali su duge šetnje i razgovore po čitav dan", nastavila je svoju ispovijest sretna glumica.

"Nismo planirali dijete"

Osim toga, otkrila je i da nije očekivala trudnoću tako brzo. "Znali smo što radimo, nismo pazili, iskušavali smo sudbinu i upalilo je, ostala sam trudna. Nisam razmišljala niti planirala drugo dijete, ništa od toga, dok nisam upoznala Matta. No, bili smo toliko sretni i zaljubljeni da je cijela situacija za nas ubrzo postala jako uzbudljiva", rekla je Hudson.

Pročitajte više