Katy Perry ima dečka: "Zločesti dečko" Russell Brand osvaja romantičnom poezijom!

BRITANSKI komičar Russell Brand i popularna pjevačica Katy Perry sinoć su "uhvaćeni" - oni, naime, imaju tajnu aferu. Navodno je glumac lijepoj Katy poslao ljubavnu pjesmu, a ona mu je odgovorila sa slikom svojih obnaženih grudi. Par se prošlog mjeseca vrlo intimno družio na dodjeli MTV-jevih nagrada.

"Russellu se Katy sviđa godinama"

Liječeni ovisnik o seksu oduševio se kad mu se je seksi Katy na romantičnom pjesmuljku zahvalila obnaženim fotografijama svojih grudi. Odmah ju je poveo na romantično putovanje u Tajland. Neimenovani izvor blizak paru je za The Sun izjavio: "Russellu se Katy sviđa godinama". Kada je konačno dobio priliku da šarmira lijepu Katy, nije odustajao, a ona je unatoč činjenici da je Russell poznat kao "zločesti dečko", njegovom šarmu popustila - i otputovala s njim u Tajland na tjedan dana.

"Katy smatra kako je Russell jako šarmantan"

Sinoć se par vratio i htjeli su da njihova veza ostane tajna. No, nije, i to zato jer je nespretna Katy na svom Twitter profilu objavila kako je se vratila s magičnog putovanja. Izvor blizak paru tvrdi: "Unatoč njegovoj reputaciji, Katy smatra kako je Russell jako šarmantan te mu želi dati priliku. Ona misli da je glumac duhovit i nevjerojatno seksi". Ako se osvrnemo na njegove izjave o Lady Gagi, u kojima je napominjao kako je u njoj našao (seksualnu) srodnu dušu, Russellova vjerodostojnost lagano pada. Što je na te izjave rekla Katy Perry ne znamo, ali teško je vjerovati da će ih prešutjeti.

Pročitajte više