Keira Knightley umjesto piratske princeze postaje kazališna zvijezda?

BRITANSKA glumica Keira Knightley rekla je da su joj tri nastavka "Pirata s Kariba" sasvim dovoljna i da se u četvrtom sigurno neće pojaviti. Svoju ulogu Elizabeth Swann u četvrtom nastavku "Na čudnijim plimama", u kojem će s Johnnyjem Deppom glumiti i Penelope Cruz, Keira će prepustiti nekoj novoj piratskoj princezi.

"Rekla sam sama sebi da kada završim trilogiju, više neću glumiti u tom filmu. Bilo mi je prekrasno snimati nastavke, upoznala sam izvanredne ljude, ali za mene je tri sasvim dovoljno", kaže lijepa glumica.

Keira se početkom mjeseca pojavila u kazališnoj predstavi "The Misanthrope" na londonskom West Endu. Budući da se glumica sve više okreće "daskama koje život znače", možda ju je baš to odbilo od uloge u popularnoj sagi o piratima.

"Stvarno uživam u kazalištu i želim što više to raditi. Puno je drukčije od snimanja filmova, stvarno se moraš uživjeti u lik. S filmom, kada jednom završiš scenu, to je kraj, a u kazalištu se sve uvijek nastavlja. Puno bolje upoznaš lik. I raspoloženje publike je svake večeri različito, kao i moje, pa to sve utječe na nastup. Još nisam doživjela lošu reakciju publike", kaže Keira.

Pročitajte više