Kim je radila kao stilistica Paris Hilton, a onda se proslavila eksplicitnom snimkom

Foto: Instagram

KIM KARDASHIAN danas slavi 42. rođendan.

Reality zvijezda je medijsku pažnju prvi put privukla družeći se s Paris Hilton. Kim je prije svoje slave radila kao stilistica svojoj prijateljici iz djetinjstva, a jednom je prilikom rekla da je Paris zaslužna za početak njezine karijere jer ju je upoznala s velikim brojem ljudi.

Kim je jedna od najpopularnijih osoba na svijetu

Ubrzo je Kim postala jedna od najpopularnijih osoba na svijetu. Početkom 2000-ih u javnost je procurio njezina eksplicitna snimka s reperom Ray J-om. Kim i Ray izlazili su od 2002. do 2006. godine, a mnogi tvrde da je upravo njihova kućna snimka osigurala Kim Kardashian karijeru kakvu ima danas.

Osam mjeseci nakon izlaska snimke obitelj Kardashian je odlučila iskoristiti svoju izloženost javnosti i tako je objavljena prva epizoda reality showa Keeping Up with Kardashians.

Kada su društveni mediji počeli vrtoglavo rasti, Kim i njezine sestre iskoristile su to kao priliku za povećanje svog utjecaja izvan samog reality showa. Kim je iskoristila društvene medije kako bi se stvorila i etablirala kao robna marka, a ne samo kao slavna osoba. Također je koristila društvene mreže kao alat za rast svojih robnih marki Skims i SKYNN by Kim.

Na Instagramu je prate 332 milijuna ljudi

Kim Kardashian jedna je od najpraćenijih osoba na Instagramu.

Prema procjeni Influencer Marketing Huba, Kim je u 2022. godini zaradila ​​između 620 tisuća i milijun američkih dolara po objavi na Instagramu. 2020. godine otkrila je koliko je njezina prisutnost na Instagramu unosna, rekavši da je više novca zaradila od objava na ovoj društvenoj mreži nego prethodnim ugovorom za Keeping up with Kardashians.

Udavala se tri puta

Godine 2000. Kim se udala za Damona Thomasa. Tada je imala samo 19 godina i bila nepoznata javnosti. Reality zvijezda je tada radila kao prodajna pomoćnica u jednoj trgovini u Los Angelesu, a Damon Thomas je bio 10 godina stariji glazbeni producent. Bivši par se vjenčao u Las Vegasu 2000. godine, a razveli su tri godine kasnije.

11 godina kasnije Kim se udala za Krisa Humphriesa, a njihov brak trajao je 72 dana. Vjenčanje se prenosilo u jednoj od epizoda realityja Keeping Up With The Kardashians.

Godine 2014. Kardashianka se udala za Kanyea Westa. Vjenčali su se u Firenci, a njihova je svadba navodno koštala tri milijuna dolara. U braku su dobili četvero djece - 2014. rodila se North, 2015. godine dobili su sina Sainta, kćerkica Chicago rođena je 2018. godine, a sin Psalm 2019. godine. Vijest o razvodu bivši par je objavio u veljači prošle godine. 

Kim je nakon Westa kratko bila u vezi s komičarom Peteom Davidsonom. Prekinuli su nakon devet mjeseci veze. Prekid je, ispričao je izvor blizak paru za CNN, bio prijateljski. Iako su inicijalno tvrdili da je do prekida došlo zbog pretrpanosti rasporeda i udaljenosti, kasnije su se pojavili tračevi da je Kim zapravo bila "potpuno iscrpljena od veze i svega što se trenutno događa u njezinom životu".

Pročitajte više