Novi trend: Kim nosi naočale koje izgledaju kao da ih je kupila na benzinskoj

Foto: Instagram

KAKO piše Vogue, Kim Kardashian pokrenula je još jedan trend. Vezan je uz sunčane naočale, i to one s benzinskih postaja.  

Priča iza ovog trenda ide ovako – na putovanju ste, ožednjeli ste ili ogladnjeli te ste stali na obližnjoj benzinskoj postaji. Dok ste birali grickalice i/ili piće, za oko vam je zapeo stalak sa sunčanim naočalama. Na tom stalku se naravno ne nalaze dizajnerske naočale, već najčešće kopije popularnih sportskih modela sunčanih naočala. Upravo takve naočale su u trendu ovoga ljeta.

Prije nego što je Kim Kardashian popularizirala ovaj trend među svojim pratiteljima, tiktokeri su predvidjeli benzinske sunčane naočale kao "IT" trend za ljeto 2022. 

Upečatljive nijanse i oblici

Kim Kardashian naravno ne nosi sunčane naočale kupljene na benzinskoj crpki, već njihovu dizajnersku verziju, ali to ne znači da vi ne možete kupiti slične u obližnjoj drogeriji, na benzinskoj crpki ili pak štandu na tržnici te biti u trendu i usput ne potrošiti previše novca. 

Nisu u trendu samo sportski okviri sunčanih naočala već i okviri odvažnijih, upečatljivih nijansi, kao i oni retro oblika.

@thefacemagazine Who’s jumping on the #gasstationsunnies train? ⬇️ | #fashionhacks #fashiontiktok #gasstation #sunglasses #2022trends #balenciaga ♬ Countless - Official Sound Studio

Pročitajte više