Kim Kardashian u svađi izvrijeđala sestru: "Lažna humanitarko, što ti radiš?"

Screenshot: YouTube

SESTRE Kardashian našle u problemima - u novoj epizodi reality showa "Keeping Up With The Kardashians", Kourtney i Kim su se posvađale i vrijeđale pred kamerama. Povodom planiranja Kourtneyinog 40. rođendana, sestre su se posvađale oko toga tko se bolje odijeva i što bi Kourtney trebala nositi na proslavi.

"To je tako tipično za Kim da vrijeđa sve što sam odabrala odjenuti. Ne treba me tako vrijeđati", rekla je Kourtney, nakon čega su počele međusobno optuživati za kopiranje stila. Kourtney je potom izjavila kako "nikada ne bi htjela izgledati poput Kim", a nakon toga su se nastavile vrijeđati i svađati i oko drugih stvari.

Dok se vozila u autu sa sestrom Khloe, Kourtney joj je pročitala poruke koje su si ona i Kim međusobno slale. "Ti ideš u školu, želiš postati odvjetnica, a moj stil ti je problem?" napisala je Kourtney Kim, na što joj je ona odgovorila da je jadnica koja ne razumije probleme u svijetu.

"Ti lažna humanitarko! Ja radim nešto da popravim stanje u svijetu, a ti stalno izmišljaš i onda me napadaš da ne razmišljam o ljudima koji umiru. A što ti radiš? Začepi!" odbrusila je Kim starijoj sestri.

Kao što to obično biva, Kardashianke su se na kraju pomirile. Također, Kim je Kourtney za ispriku poslala unikatnu haljinu s potpisom dizajnerice Donatelle Versace.

Pročitajte više