Kim Kardashian zastavu Palestine zamijenila brazilskom, ljudi je ismijavaju

Foto: Instagram

Kim Kardashian je tijekom livea na TikToku sa svojom najstarijom kćerkom North West pomiješala zastavu Palestine zastavom Brazila.

Reality zvijezda se nakon pauze na društvenim mrežama uključila u prijenos uživo s 10-godišnjom kćerkom kako bi se družile s fanovima i odgovarale na njihova pitanja. Kako je trenutno sukob na Bliskom istoku u fokusu svjetske javnosti, desetine gledatelja počele su slati palestinsku zastavu u znak solidarnosti s civilima zarobljenim u Gazi.

Na snimci koja kruži društvenim mrežama North je to primijetila te upitala: "Kakva je to zastava?" Na to joj je Kim samouvjereno odgovorila: "To je Brazil. Od tamo je Neymar, jer trenutno pričamo o nogometnim stvarima."

@dailymail Bizarre moment Kim Kardashian confuses the Palestinian flag for the Brazilian flag. #fyp #kimkardashian #northwest #palestine #brazil #flag ♬ original sound - Daily Mail

Ubrzo nakon toga, Kim je rekla North da se odjavljuje s TikToka kako bi umjesto toga nastavila s pitanjima i odgovorima na Twitteru. Gledatelji livea su ostali zapanjeni očiglednom greškom, a snimka se ubrzo proširila internetom. "Zar Kim zaista ne zna razliku između brazilske i palestinske zastave?" upitali su neki u čudu ispod podijeljenih snimki te su je ubrzo počeli ismijavati.

Međutim, bilo je i onih koji su stali u njenu obranu, sugerirajući da je namjerno lagala kako bi zaštitila North od potencijalnog saznanja o užasima koji se događaju u ratu. "Ona štiti svoje dijete. North je dijete bez obzira na to koliko je poznata", komentirao je jedan korisnik.

Pročitajte više