Kim Kardashian zbog ove pjesme izgubila 120 tisuća pratitelja u jednom vikendu

Foto: Instagram

Kim Kardashian suočava se s popriličnim padom pratitelja na društvenim mrežama nakon što je Taylor Swift objavila osvetničku pjesmu thanK you aIMee u kojoj je velikim slovima ispisala njeno ime. US Weekly piše da je Kardashian tijekom vikenda izgubila 120 tisuća pratitelja na društvenim mrežama te da broj nastavlja padati. Potvrđuje to i stranica InsTrackApp koja pokazuje da je na Instagramu od petka, kad je album s pjesmom izašao, počela gubiti po 20 tisuća pratitelja dnevno. Prije toga broj izgubljenih je bio oko 2000 dnevno.

Također, komentare ispod njenih objava preplavile su poruke s naslovom pjesme u kojoj Swift govori kako ju je izmišljeni lik Aimee zlostavljao godinama. Fanovi su u njenim stihovima prepoznali Kim Kardashian. Inače, Kardashian na Instagramu trenutno prati preko 360 milijuna ljudi.

Pjesma govori o naizgled izmišljenoj svađi koju je Swift imala sa ženom imena Aimee iz svog rodnog grada. U pjesmi Swift opisuje Aimee kao bullyja kojeg su ljudi na kraju slavili i podržavali. "All that time you were throwing' punches, I was buildin' somethin'", pjeva Swift u pjesmi. Odnosno ukratko - dok si me ti pokušavala srušiti, ja sam gradila.

Kim joj je 2016. skoro uništila reputaciju

Mnoge je to podsjetilo na situaciju iz 2016. kada su Kim Kardashian i Kanye West umalo uništili reputaciju Taylor Swift. Naime, Kanye je te godine izdao pjesmu pod nazivom Famous, u kojoj je vrlo izravno napao Taylor Swift, a njegova tadašnja supruga Kim tvrdila je da je pjevačica pristala na to i objavila, kako se kasnije doznalo, potpuno izvrnutu verziju telefonskog razgovora Kanyea i Taylor.

Svijet je tad potpuno okrenuo leđa Swift, američki mediji nazivali su je lažljivicom, a milijuni fanova klana Kardashian ostavljali su joj zmije pod objavama na društvenim mrežama. Swift se u tom periodu bila povukla iz javnosti, da bi se vratila s danas legendarnim albumom Reputation, u kojem se obračunala s Kanyeom i Kim i otkrila pravu istinu iza svega.

Još jedan stih dao je fanovima naslutiti da je thanK you aIMee poruka Kim Kardashian. "And one day, your kid comes home singin' a song that only us two is gonna know is about you", pjeva Taylor govoreći o situaciji gdje dijete njene neprijateljice "Aimee" pjeva njenu pjesmu. Mnogima je to indikativno jer je nedavno objavljen video u kojem North West, kći Kim i Kanyea, pjeva jednu Taylorinu pjesmu.

Kardashian se još nije oglasila o pjesmi.

Pročitajte više