Kolinda pokazala vitku figuru u crnom odijelu, nikad nije bila mršavija

Foto: Robert Anic/PIXSELL

KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ posjetila je Zaprešić i Samobor te u crnom odijelu pokazala nikad vitkiju liniju.

Kolinda se pojavila u crnim hlačama i sakou ispod kojeg se nazirala ljubičasta bluza, a na nogama je imala crne gležnjače. Iako je posljednjih dana isprobavala novu frizuru, s romantičnim valovima u kosi, ovog puta se ipak držala provjerenog te kosu svezala u punđu.

Prošle se godine doznalo da je Kolinda smršavjela uz pomoć liposukcijske dijete koja se sastoji od tri obroka dnevno. Zabranjeni su slatkiši i kruh, a glavni obrok u danu je večera koja se temelji na mesu, ribi i kuhanom povrću. Doručak i ručak zamijenjeni su shakeovima različitih okusa, uz dodatke prehrani. Salate su dopuštene uz večeru, dok su voće i ugljikohidrati zabranjeni. Izbjegava se i fizička aktivnost, iako je Kolinda u nekoliko navrata rekla da ona unatoč tome vježba.

Autor liposukcijske dijete je Kenan Mandra, a osim domaćih zvijezda, poput članova benda Opća opasnost, držale su je se i Monica Bellucci te Jennifer Aniston.

Sam autor tvrdi da dijeta može imati neke posljedice kao što su umor, opća slabost i nizak tlak, trnci u prstima i vrtoglavica. Nisu preporučeni naglo ustajanje i nagli pokreti, a ponajmanje fizička aktivnost. Energetski pad možete nadoknaditi juhom, onda kada je to neophodno.

Pročitajte više