Kreće treća sezona showa "Hrvatska traži zvijezdu"

USKORO kreće nova, treća sezona glazbenog showa "Hrvatska traži zvijezdu". Prva epizoda s audicija za treću sezonu na RTL Televiziji će biti prikazana u petak, 4. ožujka. "Neki novi klinci" su zapjevali pred žirijem u sastavu Tony Cetinski, Goran Lisica Fox i Ivana Mišerić.

Pjevači iz cijele Hrvatske, njih više od pet tisuća, pokušalo je zadiviti žiri na audicijama održanim u Splitu i Zagrebu. Tony, Ivana i Fox tražili su "ono nešto" u glasu i stavu svakog kandidata ne bi li ih zadivili. No, neki su ih na kraju samo dobro nasmijali dok su oni, zbog kojih su žiriju prolazili trnci, ušli među 15 najboljih.

No, prije nego 15-ero najboljih pokaže kako se snalaze na pravoj pozornici, u studiju, pred publikom uživo, vrijedi pogledati kako su se oni, ali i svi ostali kandidati predstavili na audicijama u tjednim emisijama. Ova sezona donosi mnogo živopisnih kandidata različitih dobnih  skupina, od 16 do 50 godina. Odbrojavanje do prve epizode treće sezone showa "Hrvatska traži zvijezdu" je počelo, glasnice su "naoštrene", a maramice za brisanje suza od smijeha spremne.

Pročitajte više