"Kum" housea David Morales uz koktele na Zrću punio baterije za primoštensku Auroru

SVJETSKI poznatog house DJ-a Davida Moralesa, objektivi fotoaparata ulovili su kako se u društvu prijatelja odmara na terasi kluba Papaya na Zrću. Ljetna sezona je na vrhuncu i ne mari za recesiju koja nije pretjerano utjecala na mlade ljude željne zabave i kasnonoćnih provoda. Zrće je i ove godine ponovo nadmašilo sva predviđanja, pa mu stoga ni legenda house glazbe David Morales nije mogao odoljeti.

Morales je na Hrvatskoj Ibizi odlučio napuniti baterije izležavanjem i pijuckanjem koktela u klubu Papaya na Zrću prije svog večerašnjeg nastupa u primoštenskom klubu Aurora.

Kad nije zauzet biti jedan od najboljih DJ-a današnjice, Morales živi sasvim normalnim životom, oženjen je i ima sina s kojim voli provoditi dosta svog slobodnog vremena. Ovaj "kum" housea je rođen 1961. godine u Brooklynu (New York City).

Ranjen u uličnoj pucnjavi

Otac i majka tu su se doselili iz Puerto Rica. Školu je napustio nakon samo devet završenih razreda, a čak je i bio ranjen u pucnjavi. Radio je u poznatim klubovima poput "Loft" te "Paradise Garage".

Jedan od prvih underground house hitova na području New Yorka bio je njegov singl "Do It Properly". U primoštenskoj Aurori Morales već godinama redovito okuplja preko 4000 fanova elektronske glazbe za koje priredi spektakularan nastup koji se ne zaboravlja samo tako.

Pročitajte više