Lambaša Štimcu: Josip nije bio u vezi s Alkom dok su ga doma čekali ucviljena žena i djeca

IAKO je već tjednima nismo imali prilike čuti ni vidjeti u medijima, Dolores Lambaša vratila se, i to u svom prepoznatljivom stilu - napadom na javne osobe koje su se dotakle njezinog dragog Josipa Radeljaka. Posljednji koji je u svojim izjavama spomenuo Dikana bio je upravo Igor Štimac.

Naime, nakon što je otkrio da njegova nova djevojka, Lana Bucat, nije tajanstvena te dodao kako je konačno u ozbiljnoj vezi, ali ne želi naširoko pričati o tome jer mu "ne pada na pamet postajati dio svijeta kojem pripadaju Josip Radeljak ili Ante Gotovac", javila se Lambaša preko svog Facebook profila te oštro osudila 43-godišnjeg trenera NK Zagreba i bivšeg nogometnog reprezentativca.

"Josip Radeljak nije bio u vezi s Alkom Vuicom dok su ga doma čekali ucviljena žena i troje djece"



"Štovani gospodine Štimac, Josip Radeljak zasigurno nije bio godinama u ljubavnoj vezi s Alkom Vuicom (koja Vas je na vlastitu nesreću jako voljela) dok su ga doma čekali ucviljena žena i troje djece, tako da uistinu nema razloga da se uspoređujete s njim. S Gotovcem možete jer su i njemu nedavno zbog laži izlili šampanjac na glavu. Uživajte", glasi posljednji status Dolores Lambaše koja aludira na situaciju koja se dogodila prije deset godina, kada je Alka u Štimčevu noćnom klubu zalila svog ljubavnika šampanjcem.

Ipak, poznavajući tajanstvenog Štimca, koji ne voli pričati o svom privatnom životu, čini se da još jedan nastavak ove medijske trakavice nećemo dobiti, na sreću ili na žalost onih žednih medijskog prepucavanja Dolores Lambaše.

Pročitajte više