Lepa Brena s obitelji u samoizolaciji, posinku zabranila da dolazi kod njih s bebom

Foto: Instagram

LEPA BRENA i njen suprug Boba Živojinović prije tjedan dana su se vratili u Srbiju iz Monaca te odlučili provesti neko vrijeme u samoizolaciji.

"Temperaturu putnika prate na svakom aerodromu, tako da smo sigurni u naše zdravstveno stanje! Ne treba paničariti, ali treba biti odgovoran prema sebi i drugima. Virus se širi tamo gdje se ne shvaća ozbiljno i gdje se ljudi ne pridržavaju higijenskih uvjeta i socijalne kulture", rekla je Brena za Kurir.

"Obiteljski se družimo, što nam je najviše nedostajalo. Znate, zdravlje moje obitelji mi je najbitnije. Sve sam otkazala za ožujak i čekam daljnji razvoj situacije", otkrila je i dodala da je jako sretna što su sinovi s njom u ovim trenucima.

"Prava je stvar što je uvedeno izvanredno stanje da se spriječi epidemija virusa na cijelo stanovništvo, pogotovo na stare, nemoćne i bolesne ljude. Situacija je alarmantna, treba se pridržavati savjeta doktora. Mi smo svi veoma organizirani i radimo poslove od kuće. Ovaj narod je izdržao i mnogo veće nedaće, tako da uz vjeru, dobru organizaciju i strpljenje bit ćemo zdravi i nastavit ćemo naše normalne živote", kaže. Otkrila je i da je njen sin Stefan trenutno zadužen za kuhanje u obiteljskoj kući, ali i da su dogovorili da posinak Filip sa suprugom Aleksandrom i bebom neće dolaziti u obiteljsku kuću do daljnjega.

Oni su prošlog tjedna planirali veliku proslavu prvog rođendana i krštenja malog Aleksandra, ali su odustali upravo zbog koronavirusa.

Pročitajte više