Pjesma s TikToka o kukuruzu je ultimativni hit, za sve je kriv ovaj klinac

Screenshot: YouTube

RIJETKO tko posljednjih dana na internetu nije čuo za Corn song, pjesmu o kukuruzu koja je postala ultimativni hit na TikToku. Na TikToku je trenutno više od 250 videozapisa u kojoj se čuje Corn song, a pjesma je popularna i na YouTubeu i Instagramu. Corn song potpuno je osvojila internet, a priča o pjesmi o kukuruzu krenula je na TikToku i prilično je neobična. 

>>12 milijuna pregleda: Video dječaka koji objašnjava zašto voli kukuruz postao hit

Corn song nastala je tako što je ekipa Schmoyoho od izjave dječaka koji obožava kukuruz napravila pjesmu. Pjesmu koja zvuči prilično dobro.

@schmoyoho intro song for any meal/snack with corn 🌽 - from iconic interview on @doingthings ♬ Corn but it becomes a song and unites world - schmoyoho

Dečki iz Schmoyohoa na TikToku su objavili upjevanu i uglazbljenu izjavu dječaka koji obožava kukuruz i novinaru govori "Pogledaj ga samo", "Kad sam probao s maslacem, sve se promijenilo", "To je kukuruz". Video na TikToku u kojemu pjesma prati dječakovu izjavu pregledan je više od pedeset milijuna puta.

Tko su Schmoyoho?

Ekipu Schmoyoho čine braća i sestre Gregory, Michael, Andrew, Sarah i Evan, koji imaju popularan YouTube kanal s oko 3.43 milijuna pretplatnika. Dok su prije stvarali videozapise pod serijom "Auto-Tune the News", sada ih objavljuju pod "Songify the News".

TikTok račun @schmoyoho ima mnogo viralnih videa - posebno zahvaljujući njihovim smiješnim pjesmama temeljenim na scenama iz Stranger Thingsa. Na primjer, napravili su Wake Up Song koja je napravljena kao alarm za sve Chrissyje i Chrisese i ima skoro 20 milijuna pregleda.

Pročitajte više