Lopov ukrao novinaru mobitel tijekom livea, nije skužio da ga kamera snima dok bježi

Screenshot: Twitter

MUŠKARAC u Egiptu uhićen je nakon što je ukrao mobitel novinaru izravno iz njegovih ruku tijekom direktnog prijenosa.

Mahmoud Ragheb, reporter portala Youm7, uživo je snimao posljedice potresa na ulicama Kaira kada je muškarac na motoru projurio i oduzeo mu telefon. Lopov je nesvjesno emitirao svoje lice tisućama gledatelja dok je bježao s mjesta događaja ležerno pušeći cigaretu.

Prema podacima s Facebooka, video je uživo gledalo više od 20.000 ljudi. Mnogi su se uključili u potragu za muškarcem jer je kamera telefona ostala uključena, a snimke incidenta naširoko su kružile društvenim mrežama.

Dužnosnici ministarstva unutarnjih poslova rekli su da su koristili "modernu tehnologiju" za identifikaciju osumnjičenika iz izravnog prijenosa, izvijestio je Youm7. Muškarac je uhićen samo nekoliko sati kasnije u svojoj kući i odveden u policijsku postaju Qalyub, gdje je priznao zločin, navodi se na portalu.

Video je u nešto više od 24 sata privukao više od 6.2 milijuna pregleda i 45.000 komentara.

Gledatelji su se požurili narugati lopovu, a jedan je komentirao da je "umro od smijeha", dok je drugi postavio pitanje zašto se čovjek trudio gledati iza sebe dok "cijeli svijet gleda njega".

U priopćenju egipatsko ministarstvo unutarnjih poslova navodi da je muškarac nezaposlen i da je od tada prodao ukradeni mobitel.

Pročitajte više