Lovačke priče farmera: Rafo nema erekciju, Toše bio opsjednut Jelenom

PRONICLJIVA Stefany zaključila je kako Rafo nikad nema erekciju, ali nije htjela odati kako je do tog zaključka došla. Seksualne insinuacije i razgovori o seksu svakodnevna su točka dnevnog reda Farme, pa su dečki iskoristili priliku da prije spavanja još jednom pretresu omiljenu temu. Neno je ispitivao Rafu ima li možda kakvih problema s "hidraulikom", ali Rafo mu se pohvalio kako je erekcija za njega svakodnevna pojava. "Rafi se nikad ne diže!", Stefany je tvrdoglavo inzistirala, iako joj nitko nije povjerovao da je u posljednja dva mjeseca imala konkretni uvid u Rafinu muškost.

Lajava prošlotjedna Gazdarica, Jelena Urukalo, Ivani se pak pohvalila kako je pokojni makedonski pjevač Toše Proeski bio jako zainteresiran za nju i kako je jedini razlog zašto nisu "prohodali" zemljopisne prirode. Toše joj je, navodno, neprekidno predlagao da "dođe" u Skopje i obratno, ona njemu da dođe u Rijeku. Kako se nisu mogli dogovoriti tko će kome, odustali su, ali Toše je, prema Jeleninim pričama toliko bio opsjednut njome da je čak i jednu pjesmu napisao samo za nju.

Dvina ipak dvolična?

Nitko od farmera nije se iznenadio kad je saznao kako je Dvina nova Gazdarica - s obzirom na bliskost pustolovke i "bosanske Paris", većini farmera je bilo prilično jasno što ih očekuje. Ivana je nešto prije Dvininog imenovanja za Gazdaricu Dvini ispričala kako su je već "neke individue" ispitivale je li joj Hana možda prišapnula kakvu odluku planira donijeti, na što joj je Dvina samouvjereno odgovorila kako je odluka bila jasna kao dan i kako nitko osim nje, i Ivane naravno, u Haninim očima nije zaslužio ovu laskavu titulu.

Međutim, Dvina je uhvaćena u "novom projektu", i to sa Stefany - djevojke su se naime iza grma oko nečega dogovarale, a oko čega može se samo pretpostaviti. Razgovarale su u šiframa, preciznije, razgovarale su preko papirića, a stvar potvrđivale neartikuliranim rečenicama. Pretprošli tjedan, nešto prije nego što je show napustila Alex Grdić, nekolicina farmera zatečena je u dogovoru oko podjele nagrade - razgovaralo se o tome kako će nagrada biti podijeljena na pet jednakih dijelova, svakom po sto tisuća, ali je identitet petog "urotnika" i danas nepoznat. Sudeći prema Dvininom i Stefanyinom razgovoru, na kojem se jasno vidi da nije "od jučer", već ranije iznesene optužbe na Dvinin račun konačno bi se mogle potvrditi kao istinite.

Više video zapisa s Farme pogledajte na Video Indexu!

V.V.
Foto: Nova TV

Pročitajte više