Mnoge oduševio potez Luke iz Braka na prvu: "Svaka čast, skidam kapu"

Foto: Instagram

LUKA BUDAK iz Braka na prvu razveselio je štićenike jednog umirovljeničkog doma.

"Dugo sam razmišljao trebam li ovo objaviti ili ne. Sudjelovanje u emisiji me približilo široj publici. Od razno raznih javljanja i prepoznavanja u inbox mi je stigla poruka vlasnika staračkog doma u kojem su štićenici tog doma gledali svaku emisiju. Kako sam u emisiji rekao da volim čitati i da sam imao prilike to raditi za djecu i odrasle, Marcel vlasnik tog doma me pitao bi li došao i podružio se s njima. Kako su nas zatekla ova čudna vremena i kako su posjeti zabranjeni, nisam bio siguran što učiniti. Napravio sam test i bio negativan. I zato smatram da u ovim teškim vremenima trebamo naći način da olakšamo tim ljudima i da budemo sa svojim najmilijima", napisao je Luka.

"Nisam znao iskreno što bi im čitao pa sam uzeo svima ono najpoznatije, Bibliju. Odvojio sam vremena i posjetio dom u kojem su me dočekali divni ljudi koji su prepuni raznoraznih životnih priča. Koliko je svijet malen govori činjenica da u tom domu vrijeme provode dva gospodina od kojih je jedan policajac a drugi, ne biste vjerovali, njegov uhićeni", ispričao je u objavi na Instagramu koja je oduševila njegove pratitelje.

"Frende svaka čast i velika pohvala za odabrano štivo", "Svaka čast", "Skidam kapu", "To se zove veličina čovjeka, ne samo misliti na sebe kako je, nažalost, to u današnja vremena", hvalili su ga pratitelji i poznanici, a oglasila se i njegova djevojka Ingrid Divković.

"Ponosna", napisala je ona kratko uz emotikon srca.

Pročitajte više