Madonna bulaznila o koroni, kolegica je napala: Nadam se da ti je hakiran profil

Foto: Instagram

MADONNA je u utorak objavila video s dezinformacijama o koronavirusu i hidroklorokinu te na Instagramu napisala da je cjepivo razvijeno, ali je uskraćeno kako bi se bogataši još više obogatili.

"Istina će nas osloboditi. No neki ljudi ne žele čuti istinu", napisala je u objavi koju je Instagram označio kao lažnu informaciju objasnivši kako zasad ne postoji znani lijek za koronavirus, prenosi Vulture.

Objava je kasnije uklonjena s Instagrama. U viralnom videu koji je podijelio i američki predsjednik Donald Trump, prije nego što ga je Twitter uklonio, predstavljena je kontroverzna liječnica iz Houstona dr. Stella Immanuel, koja tvrdi da je stotine pacijenata izliječila hidroklorokinom, a rekla je i kako maske nisu potrebne.

Studije su pokazale da je taj lijek neučinkovit u liječenju virusa, s mogućim opasnim nuspojavama. Trump ga je u više navrata promovirao i tvrdio je da ga za otklanjanje bolesti uzima i sam.

Pjevačica Annie Lennox izrazila je zabrinutost zbog Madonninog širenja dezinformacija. "Ovo je potpuno ludilo. Ne mogu vjerovati da promoviraš te opasne budalaštine", napisala je. "Nadam se da ti je profil bio hakiran i da se spremaš sve objasniti."

Madonna je već privukla pažnju kontroverznim izjavama o koronavirusu, koji je nazvala velikim izjednačivačem, no i ta njezina objava kasnije je uklonjena s Instagrama.

Pročitajte više