"Madonna mi je pred svojim suprugom u guzu uštrcala vitaminsku injekciju"

PRILIKOM snimanja filma "RocknRoll", najnovije krim komedije redatelja Guya Ritchieja, Gerard Butler, koji u filmu glumi uz Thandie Newton, teško se prehladio i dobio je gripu. Iako profesionalni glumac, Butler je vodio rat protiv gripe i svejedno dolazio na posao, što nije impresioniralo nikoga od filmske ekipe, a ponajmanje Thandie. Supruga Guya Ritchieja, s druge strane, bila je jako sretna što se može igrati liječnice i imati Butlera za pacijenta.

"Bio sam toliko bolestan da mi je Thandie rekla: 'Dragi, znam da danas snimamo ljubavnu scenu, ali ti nećeš staviti taj svoj bolesni jezik u moja usta'", ispričao je Gerard kojemu je u pomoć priskočila supruga Guya Ritchieja, Madonna, koja je bila presretna što se igra medicinskog osoblja i pomaže bolesnom pacijentu. "Madonna je došla na set filma s nekoliko kutijica vitaminskih pilula. Ne sjećam se njihova imena, ali to su sve one razne stvarčice koje ti pomognu da brzo ozdraviš. U jednom je trenutku izvukla potkožnu injekciju i rekla: 'Sada ću ti dati B12 injekciju u guzicu'. Prepao sam se i prije svega ostao iznenađen zbog čega me uhvatio napad histeričnog smijeha", ispričao je Gerard.

"Guy je stajao u istoj prostoriji i gledao me kako se valjam od smijeha kao malo dijete. 'Ok, sada se zbilja moraš uozbiljiti', naredila mi je Madonna, a ja sam joj odgovorio: 'Pokušavam, no nije mi lako. Ti si Madonna i daješ mi B12 injekciju u guzicu dok tvoj suprug stoji pored nas i gleda'. To je bila zbilja čudna, ali i zabavna situacija", ispričao je Butler.

K.H.
Foto: Guliver/Getty Images

Pročitajte više