Madonna se pomirila sa sinom, no sad bi mogla ostati bez kćeri: "Prevarila nas je"

Foto: Instagram

DOK JE Madonna pokušavala popraviti odnos sa sinom Roccom u Londonu, pojavio se problem s njenom posvojenom kćeri Mercy. Naime, biološka obitelj djevojčice tvrdi da je bila obmanuta tijekom njenog posvojenja i traže je natrag. Najbolja prijateljica Mercyne majke, koja je preminula osam dana nakon njenog rođenja 2005. godine, rekla je za Daily Mail da neće biti dobro ako Madonna odmah ne reagira na njihove zahtjeve.

Naime, prema njenim riječima, Madonna je obećala da će Mercy biti vraćena u Malawi nakon što napuni šest godina, kad prođe razdoblje u kojem su djeca u opasnosti od zaraze malarijom, no to je obećanje prekršila.

Madonna je s druge strane demantirala navode o tome da ne dopušta da djevojčica vidi svoju obitelj.

"Mercy nikada nije skrivana njena baština i prošlost, ona posjećuje Malawi svake godine kako bi doznala što više o svojim korijenima, obitelji i prijateljima. Netočne priče o zabranama neće nauditi nikome toliko koliko Mercy", poručila je preko glasnogovornika medijima.

Iako se Madonna nakon pomirenja s Roccom nadala tome da će njena obitelj biti ujedinjena, čini se da je pred njom nova pravna bitka. 

Pročitajte više