Maja iz ŽNV-a pokazala kako je izgledala u badiću prije ulaska u show

Foto: Instagram

MAJA MILAN, kandidatkinja posljednje sezone Života na vagi, koja je u show ušla sa 138,6 kilograma i u njemu skinula gotovo 30 kilograma, na Instagramu je podijelila fotografiju u badiću snimljenu prije ulaska u show. 

"Ovo su fotografije prije Života na vagi, inače moja oproštajna zabava. Ko bi reka da je ovo prije 6 mjeseci samo?! Gledam ove fotografije i ne mogu virovat da sam ovo ja", napisala je. 

"Gledam ove fotografije i ne mogu virovat da sam ovo ja! Kako se čovik brzo odvikne i navikne.... Smišno mi je kako tada nisan bila svjesna svoje veličine, da se razumimo znala sam ja da sam pretila ( zato sam se i prijavila u show) ali meni je tad to bilo normalno, jer sam dugo vrimena bila u tom tijelu i NAVIKLA SAM SE. Mislim da je to općenito problem pretilih ljudi koji dugo godina žive sa svojim kilogramima, da nisu svjesni svoje veličine! Želim da su mi ove fotografije podsjetnik da se nikad vise ne vraćam na staro! Ne samo radi izgleda, nego ja sebi ovde doslovno izgledam i bolesno... Nadam se dacuu ovim fotografijama jednu osobu motivirati", zaključila je Maja. 

U komentarima su joj podršku pružili brojni pratitelji, a neki su joj pisali i da im je njen uspjeh velika motivacija. 

Koliko se Maja promijenila u showu pokazuje i fotka koju je nedavno objavila druga kandidatkinja, Zdravka Kapetanović, na kojoj su zajedno pozirale pokraj bazena. 

Pročitajte više