Majoli nakon ispadanja iz showa: Nadam se da je barem žiri sretan!

"NADAM se da je barem žiri sretan", kazala je Iva Majoli nakon što su ona i njezin partner Marko prozvani gubitnicima večeri četvrte emisije druge sezone "Plesa sa zvijezdama". Drugu emisiju za redom njih su dvoje osvojili najmanji broj bodova od strane žirija. Iva po ispadanju iz showa nije krila nezadovoljstvo.

"Nakon prošle emisije žiri mi je rekao kao ´Tebe ionako nije briga, svi se bore za prvo ili drugo mjesto, a tebe iz emisije u emisiju vuku glasovi gledatelja´, pa eto, nadam se da je barem žiri sretan", reče Iva prije napuštanja showa.

Ove subote u showu je pala i prva ovosezonska "desetka", kojom je žiri nagradio slowfox  Lane i Hrvoja, a koji su time osvojili prvo mjesto na ovotjednoj ljestvici plesnih parova. "Ponovno najgori", moto je Davora Gopca i Tamare Despot, kako je to Gobac nekoliko puta istaknuo. Ovaj su put ipak bili predzadnji po broju bodova. No, zahvaljujući showmanu koji se oduvijek skrivao u Gopcu, ovaj par iz emisije u emisiju opstaje manje zahvaljujući svojoj tehničkoj izvedbi, a više zahvaljujući nespretnom pjevaču i njegovim više ili manje duhovitim dosjetkama.

No, i da nema Gopca, dosjetki - barem onih spontanih - ne bi nedostajalo. Osim Davora Bilmana, plesnog znalca i člana žirija koji nerijetko uz ocjenu ima pokoju mudrost iz vlastite knjižice biserja za dodati, i simpatičnog Nicolasa čiji večerašnji vic - za razliku od onog prošle subote - nitko nije shvatio na prvu, tu je i Duško Ćurlić. On će, naime, uvijek podići atmosferu - ili barem nečiju obrvu - bilo da, najavljujući Luku Nižetića i njegovu partnericu Mirjanu, spomene kako su Englezi izmislili neke plesove, "a, čujemo i nogomet", aludirajući na nedavnu pobjedu hrvatske reprezentacije na Wembleyju, ili da, ničim izazvan, kaže nešto poput "Idemo provjeriti kako stoje palice našem žiriju".

Osim Lane i Hrvoja, koji su večeras osvojili najveći broj bodova, upečatljiv su nastup imali i Nikolina Pišek i Ištvan Varga, te Danijela Martinović i Nicolas Quesnoit, koje je publika po izvedbi nagradila najvećim pljeskom.

R.I.
Foto: L.T.

Pročitajte više