Manekenka pronađena mrtva u liječnikovu krevetu: "Šmrkali smo kokain, pušili travu i seksali se"

Foto: Facebook

MLADA manekenka pronađena je mrtva u stanu 41-godišnjeg liječnika nakon što se predozirala ekstazijem i kokainom, piše Daily Mail.

Tijelo 18-godišnje Olye Langille pronađeno je u stanu liječnika hitne pomoći Navala Parikha u Fort Lauderdaleu u Floridi. Uz kokain i ekstazi, u njezinu je tijelu pronađen fentanil i Xanax, a njezinu je smrt policija proglasila slučajnim predoziranjem.

Parikh je policiji rekao da je manekenku upoznao u baru te da su nakon nekoliko pića otišli u njezin stan, gdje su "šmrkali kokain, pušili marihuanu i imali dobrovoljan seks".

Tvrdi da su zaspali zajedno, ali da se on kasnije premjestio na kauč u dnevnu sobu. Dodao je da ju je oko tri ujutro čuo kako hrče, ali da je u devet ujutro shvatio da je mrtva.

Policija je u njegovu stanu pronašla nekoliko malih vrećica u kojima se, prema njihovoj procjeni, nalazio heroin ili kokain.

Olyna obitelj sumnjičava je oko okolnosti njezine smrti pa su zamolili da im se jave svi koji su s njom bili u kontaktu.

Dr. Parikh i dalje radi u bolnici Broward Health North, no bolnica je izvijestila da su za njegove pacijente pronašli zamjenu dok se istraga ne završi.  

Pročitajte više