Manekenke o tučnjavi Antee i Maline: "Ništa se ne rješava u tri ujutro u narodnjačkom klubu"

VIJEST o tučnjavi manekenke Antee Kodžoman i Maline Grahek, koja se dogodila u subotu u narodnjačkom klubu Diamond, odjeknula je medijima poput prave bombe. Dok jedni tvrde da je "mrtva pijana" Antea cijelu noć naguravala Malinu po podiju te ju je, nakon što je Malina pozvala redare, počela divljački čupati za kosu, drugi kažu da je Malina ta koja je cijelu večer imala ljubomorne ispade i osim Antee napala i neke druge anonimne djevojke.

"Malina je odjednom došla za naš stol i divljački počela povlačiti Anteu za kosu"

"Prava istina je ta da je Malina napala Anteu i to bez razloga. Odjednom je došla za naš stol i divljački počela povlačiti Anteu za kosu. Nije istina da su se potukle zbog Josipa, a isto tako ne znam jesu li Malinu redari izbacili nakon što su ih razdvojili", priznala nam je Anteina bliska prijateljica koja je te večeri bila s njom u društvu.

Budući da obje manekenke, bivša i sadašnja djevojka suvlasnika narodnjačkog kluba Josipa Šelendića, ne odgovaraju na pozive o razlozima svađe, odnosno fizičkog obračuna, možemo samo nagađati, a za to vrijeme svoje dojmove o tučnjavi s nama su podijelile neke naše manekenke koje se slažu u jednom - tučnjava nije rješenje problema.

"Upoznala sam Malinu i iako je ne poznajem previše nikada mi nije djelovala kao divlja djevojka"

"Mislim da tučnjava nije rješenje problema. Nikada se nisam potukla i čak da vidim da sve ide u tom smjeru okrenula bih se i otišla", rekla nam je bivša manekenka Fani Stipković koja smatra da šake ne rješavaju ništa. "Fizički obračun je glup način, pogotovo za žene i to u tri u noći u klubu gdje svira narodna muzika", dodaje Fani koja, baš kao ni mi, ne zna što se zapravo dogodilo u Diamondu.


"Nadam se da je došlo do nekog nesporazuma, a na kraju krajeva mislim da je sve zajedno preuveličano. Poznajem Anteu i mogu reći da je zaista fina i nikako ne mogu povezati s takvim stvarima, a isto tako niti Malinu. Upoznala sam je i iako je ne poznajem dovoljno nije mi nikada djelovala kao divlja djevojka", rekla nam je novinarka Fani dok je Doris Vrečko imala slično mišljenje.

"Tučnjava je za mene primitivan i ružan način rješavanja problema"

"Iskreno ne bih htjela komentirati tučnjavu između Antee i Maline jer ih ne poznajem i ne zanimaju me takve stvari", rekla nam je Doris koja se baš kao ni Fani nije nikad potukla pa čak niti zbog dečka. "Nisam osoba koja će zbog muškarca ili bilo čega koristiti šake, a na kraju krajeva kriv je muškarac koji te pravi ljubomornom, a ne treća osoba. Tučnjava je za mene primitivan i ružan način rješavanja problema", kazala je za Index Doris Vrečko.

Tučnjave nisu nimalo strane manekenki Aleksandri Grdić, ali kako ona tvrdi - takve stvari su iza nje. "Prije sam bila puno temperamentnija, a sad sam se smirila tako da mislim da se ne bih potukla s nekim zbog bilo čega", priznala nam je Alex koja je bez obzira na razloge fizičkog obračuna na strani Antee Kodžoman, svoje dugogodišnje prijateljice s manekenskih pista, ali i iz privatnog života.

"Što god se tamo dogodilo - na Anteinoj sam strani, ona mi je prijateljica"

"Ne znam što se zapravo dogodilo tamo, jer sam još uvijek u Vodicama i nisam uspjela dobiti Anteu na mobitel. Poznajem je dugo i imam super mišljenje o njoj, mislim da nije sama u toj priči i što god da se dogodilo na njezinoj sam strani jer mi je ipak ona prijateljica", priznaje Aleksandra koja Malinu Grahek ne poznaje.

Osim što su obje manekenke, kreću se u istim krugovima, druže s istim ljudima te izlaze po narodnjačkim klubovima, Malina Grahek i Antea Kodžoman imaju isti ukus po pitanju muškaraca. Naime, baš kao jedan od razloga  tučnjave spominjao se Josip Šelendić - sadašnji Malinin dečko i bivši Antein ljubavnik, koji je između ostalog i suvlasnik kluba u kojemu su se manekenke potukle. Ipak, ako je vjerovati Anteinoj bliskoj prijateljici koja je htjela ostati anonimna, dečko pripadnik zagrebačke zlatne mladeži nije bio razlog fizičkog obračuna, već je glavni krivac - "podivljala Malina".

Pročitajte više