Mariah Carey se tajno udala za jedanaest godina mlađeg repera

BEZ MEDIJSKE pompe i uz prisustvo tek najbližih prijatelja na Bahamima su se, prenose svjetski mediji, vjenčali 38-godišnja Mariah Carey i njezin jedanaest godina mlađi dečko, reper i glumac Nick Cannon. Iako je ustanovljeno da je Cannon pop divi poklonio prsten bivše zaručnice, ljubavna idila očito nije narušena, a tjednima se pomno planiralo kako da svadbu, organiziranu na imanju pjevačice na Bahamima, ne zapaze znatiželjni mediji.

Prema pisanju američkih tabloida, prijatelji najprodavanije pjevačice u povijesti glazbe iznenadili su se kad ih je obavijestila o vjenčanju, no Mariah nije htjela slušati "upozorenja" o vezi koja je prekratka da bi se okrunila brakom. Mariah i Nick, naime, hodaju tek dva mjeseca, a upoznali su se kad ga je na audiciji odabrala za svoj novi spot "Bye, Bye", koji će premijeru imati ovih dana, a očekuje se i da bi mogao ponoviti uspjeh pjesme "Touch My Body", osamnaestog singla popularne pjevačice koji se našao na vrhu Billboardove top liste.

Nick Cannon dosad je glumio u filmovima "Shall We Dance?" i "Drumline", a 2003. godine izdao je prvi album, bez većeg odjeka van granica SAD-a. Dosad nije bio u braku niti je njegov privatni život prije veze s Mariah bio zanimljiv tamošnjim tabloidima. Upitan o vezi s pjevačicom, medijima je prije nekoliko tjedana zagonetno odgovorio: "Da, imam nekog posebnog u životu, ali ne bih o detaljima. Sve ćete, kao i obično, krivo protumačiti".

Deset godina nakon razvoda bivšem suprugu posvetila pjesmu

Mariah iza sebe ima jedan propali brak, kojeg su mediji već secirali do najsitnijih detalja - 1990. godine udala se za direktora Columbia Recordsa Tommyja Mottolu, nakon čega je krenuo njezin vrtoglavi put prema vrhu svjetske glazbene scene. U braku su proveli sedam godina, a Mariah je nakon razvoda ostala u istoj diskografskoj kući i, prema vlastitom priznanju, "godinama trpjela prikriveno zlostavljanje". Iako je o Mottoli govorila u brojnim intervjuima, tek mu je na novom albumu "E=MC2" posvetila pjesmu - "Side Effects" u kojoj progovara o "zlatnom kavezu u kojem je godinama živjela".

D.K.

Pročitajte više