Marijana Mikulić: Ima nas još koji se smješkamo samo da ne moramo objašnjavati

Foto: Instagram

MARIJANA MIKULIĆ je na Instagramu podijelila objavu koju je posvetila svima kojima je potrebna neka vrsta podrške. 

"Koliko puta ste se smijali kada biste najradije plakali? Koliko puta ste gurali kroz život 'na mišiće' kad snage jedva imate za ustati. Koliko puta ste imali para i sreće, i bili okruženi hrpom ljudi, a kada nestane svega ostane tek dvoje-troje onih kojima ste bitni i kad ste nesretni i praznih džepova. 

Teški dani u našim životima pokazuju one koji uistinu vrijede i na čiju podršku možemo računati. Ali samo mi sami smo ti koji ipak sve to moramo podnijeti, iznijeti na svojim leđima, preživjeti. Posljedice znaju samo naše srce i tijelo. Šaljem poruku svima kojima je ovih dana potrebna, iako je to slaba utjeha. Ali da znate da su dani kada nam je teško i kada je svaki korak naprijed kao pomicanje planine - ono što se svima događa. 

Niste sami. Ima nas još koji se smješkamo samo da ne moramo objašnjavati da nam je nešto, i što nam je. Držite se, i da oni bolji dan čim prije dođu... Ili makar sunčani, i to nekad pomogne", napisala je Marijana u opisu. 

Marijanini pratitelji su u komentarima uglavnom stavljali emotikone podrške, ali ih je nekoliko nešto i napisalo. 

"Bravo", "Meni je u tim trenucima najbitnija sloga u kući. Kad nema para, kad ne ide... muž me zagrli i kaže: Ne brini... I idemo naprijed", neki su komentari. 

Pročitajte više