Mario Valentić zaveo Anu Vilenicu preko Facebooka: Nisam pobornik virtualnih veza



MARIO VALENTIĆ odradio je još jedan glumački angažman. Ovoga puta riječ je o seriji "Dnevnik jedne plavuše", u kojoj glavnu ulogu tumači Ana Vilenica. Mario je odglumio trenera pilatesa, a Anu je zaveo slatkorječivim porukama preko Facebooka. Popularni glumac otkrio je za Index kako mu je bilo surađivati s Vilenicom.

"Ani se oči smiju"

"S Anom mi je bilo jako ugodno raditi. Ona je profesionalka, draga je i pozitivna osoba. Volim s takvim osobama raditi, nije onaj tip osobe koji kad dođeš ujutro pa da je mrzovoljna, nego, uvijek joj se oči smiju, a to je super. Cijela ekipa mi je super i ugodno mi je odraditi s njima sve angažmane", otkrio je Mario. Iako nije profesionalni glumac, već profesor kineziologije, Mario se isprofilirao u toj profesiji, pa nas je zanimalo zašto je tome tako.

"Svaki angažman je nekakva vrsta usavršavanja, komuniciraš, u tim si krugovima"

"Nemam formalno glumačko obrazovanje, a po struci sam profesor kineziologije, ali eto, već sedam godina se kontinuirano bavim glumom i idem po nekim radionicama i nastojim se u tom pogledu usavršavati. Svaki angažman je nekakva vrsta usavršavanja, komuniciraš, u tim si krugovima. Definitivno se mislim i dalje baviti time jer je to zaista veliki gušt. Ako to voliš i ako te zanima i posvetiš se tome profesionalno, možeš konkurirati i na domaćem, a čak i na tržištu regije bez obzira na nedostatak formalnog obrazovanja", komentirao je zgodni Valentić.

"Ja sam počeo kao student s manekenstvom iz nekog hobija, možemo reći da izgled definitivno pomaže u televizijskom poslu"

Zanimalo nas je i smatra li da mu je izgled pomogao u karijeri. "Ja sam počeo kao student s manekenstvom iz nekog hobija, možemo reći da izgled definitivno pomaže u televizijskom poslu. No, ako ne radiš na sebi i na nekim svojim drugim kvalitetama, nećeš egzistirati na tom polju", izjavio je Mario. Smatra kako je moguće da se ljubav započne preko Facebooka.

" Naravno da se tako može dogoditi nekakav kontakt, ali ja stvarno nisam pobornik nikakvih virtualnih veza"

"Da,da, mislim da je moguće. Osobno nemam profil na Facebooku, a čini mi se da je korisno pogotovo za posao. Mislim da čovjek na taj način može ostvariti kontakt. Možda su to tragovi konzervativnosti u meni, ali još uvijek mislim da je bolje da se kontakt ostvari na onaj stari način, konkretan. Naravno da se tako može dogoditi nekakav kontakt, ali ja stvarno nisam pobornik nikakvih virtualnih veza", zaključio je Valentić.

Pročitajte više