Meghan Markle se pokušala progurati da dođe u prvi red na pozornici, video je hit

Screenshot: Twitter

DRUŠTVENIM MREŽAMA je počela kružiti snimka događaja na kojem se Meghan Markle našla u prilično nezgodnoj poziciji. Na turniru u polu, koji se održao prošle nedjelje u klubu Santa Barbara Polo & Racquet Club, pobjedu je odnijela ekipa princa Harryja, a momcima se pri podizanju trofeja na bini pridružila i Meghan Markle.

Na snimci se vojvotkinja od Sussexa, uz sveprisutan osmijeh, pokušava progurati u prvi red, ali izgleda kao da je dečki, uključujući i princa, u tome sprječavaju svojim tijelima. Od jednog je sportaša pokušala uzeti i kutiju s poklonom za pobjednike, ali bezuspješno. Na kraju su je ipak nekako pustili u prvi red, no cijela situacija je ispala prilično komična i neugodna.

"Moj omiljeni video do sada. 1) Ne znaju gdje bi s njom. 2) Pokušava uzeti kutiju s poklonom od tipa, njegova reakcija je: 'Nema šanse'. 3) Blokiraju je zbog trofeja. Čisto zlato", napisao je korisnik Twittera koji je objavio ovaj video.

"Trebala se maknuti čim su počeli dizati trofej"

Neki su komentatori napali ponašanje Meghan Markle: "Zašto ona uopće mora biti na fotki?", "Ona im samo smeta, a misli da je u glavnoj ulozi", "Kako netko može biti tako nesvjestan svoje uloge? Trebala se maknuti čim su počeli podizati trofej. Po čemu je ona važnija od drugih partnerica igrača?", "Trebala je biti s drugim suprugama i djevojkama i pljeskati momčadi".

No neki su je i branili: "Ako ćemo iskreno, ona je htjela biti u drugom redu, ali joj je Harry signalizirao da priđe naprijed i zbog toga je sve ispalo tako apsurdno", "Moramo biti pošteni i reći da je i njeno ime na pozivnici za turnir".

Pročitajte više