Meghanina asistentica pobjegla od nje: "Plakala je, trpjela je previše toga"

Foto: Hina

SA SVAKIM novim danom pojavljuju se nove, ne baš lijepe priče o Meghan Markle, a prema posljednjoj, žena koja je radila kao njena asistentica plakala je zbog zahtjeva koje joj je vojvotkinja od Sussexa nametnula. S obzirom na to da je nedavno objavljeno da je i Kate Middleton plakala zbog Meghan, mnogi su brzo povjerovali u ovu priču.

Melissa Toubati radila je svega šest mjeseci za Meghan, a nakon toga je ova 39-godišnjakinja dvije godine mlađoj bivšoj glumici predala svoju ostavku.

"Posao je bio jako stresan i na kraju je postao pretežak za nju. Trpjela je previše toga. Meghan ju je zatrpavala svojim zahtjevima, zbog čega je Melissa plakala", rekao je izvor za britanski Mirror.

"Melissa je jako talentirana i odigrala je ključnu ulogu u organizaciji kraljevskog vjenčanja. Nedostajat će svima u palači. Ona je potpuno profesionalna i fantastična u svim poslu, no situacija je došla do ruba i bilo je bolje da nastave svaka svojim putem", dodao je izvor.

Toubati je prije toga radila kao asistentica Robbieja Williamsa i njegove žene Ayde Field. Kad je predala ostavku Meghan, izvor iz palače ju je uz odobrenje kraljevske obitelji nahvalio.

Kako se moglo ranije čuti, pripreme za vjenčanje bile su veoma stresne, a nerijetko je dolazilo i do sukoba. Navodno je princ Harry rekao osoblju, koje Meghan nije moglo napraviti tijaru koju je željela: "Što Meghan želi, Meghan dobije".

Drugi izvor iz palače rekao je da se Meghan "jednostavno ne boji otkriti svoje mišljenje".

"Nekima se čini da se previše gura, no mnogo je onih u palači koji su je odmah zavoljeli", dodao je izvor.

Ranije su britanski mediji pisali da je vojvotkinja bezobrazna prema osoblju, a ovog tjedna otkrili su da je napravila scenu prije samog vjenčanja jer joj je smetao smrad vlage u kapelici u kojoj se udavala.

Navodno zaposlenicima šalje poruke i e-mailove od pet sati ujutro.

Pročitajte više