Michelle Obama pazi što odijeva

PRVA dama Sjedinjenih Američkih Država Michelle Obama svoj je govor o važnosti preventivnih pregleda i ranog otkrivanja raka dojke u borbi protiv te opake bolesti održala odjevena u Moschinovu suknju. Suknja sadrži istu boju kao i vrpca koja simbolizira aktivizam za prevenciju raka dojke. Pored toga, javnosti se obratila iz Istočnog vrta Bijele kuće u čiji izgled također ulaže mnogo vremena. Naime, Michelle za potrebe predsjedničke rezidencije u jednom od najpoznatijih vrtova na svijetu uzgaja bijeli luk, špinat, mrkvu, grašak, brokulu te još 50 vrsta povrća i začinskih biljaka.

Supruga američkog predsjednika je, zahvaljujući svojem modnom stilu, krasila i naslovnicu modne biblije, američkog Voguea. "Za mene je moda igra, stvar koja ti pomaže da se bolje osjećaš, da podigneš samopouzdanje. Mislim da bi se sve žene trebale odijevati onako kako osjećaju da je najbolje, i u čemu se najbolje osjećaju. To je dobitna modna kombinacija, nema tu previše tajni", rekla je jednom prilikom.

Mnogi modni kritičari uspoređuju Michellein still sa stilom slavne Jackie O, a najviše ih oduševljava njezina hrabrost da eksperimentira s bojama i uzorcima te pri tom i dalje izgleda elegantno i profinjeno, kao što jednoj prvoj dami i priliči. J. Crew joj je omiljeni dizajner, a nosi i Jasona Wua, Narcisca Rodrigueza i mnoge druge.

Pročitajte više