Mirjana Hrga o javnom pismu isprike: Još malo promocije za mlađahnog umjetnika

MIRJANA HRGA ogorčena je javnim pismom isprike koje je Martin Bukvić, dizajner interijera, danas poslao medijima. Naime, spomenuti stolar fotografirao je spavaću sobu novinarke i njezinog supruga Dejana Šarića, koju je sam dizajnirao, a zatim je dao na korištenje tjedniku Arena u svrhu samopromocije. Uz fotke, detaljno je opisao suradnju sa supružnicima te se povalio i naveo još neka poznata imena kojima je pružio svoje dizajnerske usluge.

Svoj komentar o cijeloj priči Mirjana je dala i na društvenom servisu Facebook

Nakon što su ga supružnici odlučili tužiti, Bukvić je uputio javno pismo isprike u kojemu se pokušava ograditi od svojih postupaka. Svoj komentar o cijeloj priči Mirjana je dala i na društvenom servisu Facebook kojim se danas koriste gotovo svi celebrityji. Nakon što joj je jedan njezin prijatelj na svojem profilu stavio link na članak o pismu isprike ogorčena Mirjana napisala je sljedeće: "Kakvo priznanje, kakvo praštanje?! Što je trebao nakon svega tvrditi nešto suprotno od onoga što je evidentno. A isprika? Pa pročitaj je. Još malo promocije za mlađahnog umjetnika".

"Da ga još utješim pa kad sljedeći put netko napravi nešto slično bit će jasna poruka - napravite svinjariju, ispričajte se i to je to"

U nastavku, Hrga piše da ako je Bukviću već bilo do isprike da bi se zadovoljio isprikom koju joj je osobno uputio te da je ta javna lakrdija zbog nekih drugih ciljeva napravljena. "Što bi sad trebalo? Da ga još utješim pa kad sljedeći put netko napravi nešto slično bit će jasna poruka - napravite svinjariju, ispričajte se i to je to. Niti je mlad niti je naivan. Nije dao sliku za časopis 'Moj dom' nego 'Arena'. Što je očekivao, posebno kad je 'naivno' ispričao sve detalje. Ma daj nemoj me nasmijavati", stoji u komentaru Mirjane Hrge koja od tužbe protiv Martina Bukvića očito ne misli odustati.

Pročitajte više