Mirjana otkrila pikanterije s BB tuluma: Darko i Tina bili su skupa, Jozefina je nestala u akciji

Foto: Facebook

NAKON Darkove pobjede nije trebalo dugo da se oglasi najkontroverznija ukućanka, Mirjana Praizović. U snimci iz kućne radinosti otkrila je da je jako sretna što je pobijedio 27-godišnji Makedonac, a potom opisala kako je izgledao tulum nakon superfinala.

"Rekli su da idemo u kuću Velikog brata da proslavimo, tamo je bilo 300-injak ljudi, bila je ekstra muzika, DJ. Bilo je puno alkohola, bilo je i sokića jer ja ne pijem alkohol i mislim da sam od tih svih ljudi bila jedina trijezna. Bilo je stvari i za pojesti", započela je Mirjana.

Kad je riječ o bivšim stanarima, priznala je da nije uspjela vidjeti sve.

"Vidjela sam Barbaru kako po kući traži silikon koji sam donijela. Dare je hodao po kući, najviše je plakao jer je bio jako sretan i bio je s Tinom. Tina se nije odvajala od obitelji Petkovski, zbog čega ne znam. Rada i Rade Vasić su i dalje u ruci držali ček koji je Dare osvojio jer vjeruju da i dalje mogu pobijediti. Ervin je došao sa svojih deset prijatelja, deset finih momaka je bilo u njegovom društvu. Oni su rakijali, pili, zezali se i slavili", započela je Mira.

Otkrila je i da je Goran na tulumu bio svega 20-ak minuta, a Mika i Giba su plesali s njom.

"To je za Zoricu bilo jedno familijarno okupljanje, sodu bikarbonu je ponijela sa sobom kući, došla je s kompletnom obitelji, da svi zajedno pojedu nešto i zarakijaju. Jozefina je koliko sam čula nestala u akciji, s kim, s čim, ne znam ni ja", dodala je.

Ostale nije gledala, a Velikog brata je možda i upoznala a da ne zna da je to bio on. Na kraju je otkrila da je prva je otišla jer nije pila pa joj se nije slušalo pripite ljude. 

O zurci

Posted by Mirjana praizovic vb on 13. prosinca 2015

Pročitajte više