Mirna Berend kočijaškim rječnikom "opisala" Marinu Perazić

MIRNA BEREND ovaj tjedan obrušila se na Marinu Perazić. "Marina Perazić se prežderava i prava je nakupina sala", piše Berendica u Areni proglašavajući Perazićku degutantnom debelom, neradnicom koja gomila dugove i razmaženom cmizdravicom koja je otišla u srpski Big Brother i sad se tamo "liječi".

I tako su kolumne Mirne Berend iz tjedna u tjedan sve oštrije, ili, rekli bi mnogi, sve gore, a osim na aktualne društvene teme, Mirna se u svojim kolumnama nerijetko obrušava i na svoje bivše kolege s državne dalekovidnice koje je proteklih desetak godina gledala iz privatnosti svojeg doma. Tako je nedavno napala Karmelu Vukov Colić, prozvavši je "zapuštenom, zabezeknutom domaćicom", a svaki put kada dobije priliku javno "sipati mudrosti", ne ustručava se udarati po bojama svoje bivše televizijske kuće koja ju je godinama hranila, ističući "manjak kvaliteta kao jedan od njihovih glavnih aduta".

Državna televizija kao neiscrpna inspiracija


"Izgleda da je to zarazno pa s kuma Fodora prelazi na nju. Cijeli Bingo show osmijeh joj ne silazi s lica. Uvijek mi se činio usiljenim. Sad sam sigurna da je to uvježbana grimasa koju nosi već dvadeset godina", osvrnula se Berendica na Karmelu, a na piku joj je oduvijek i najzaposleniji hrvatski stilist, Marko Grubnić (koji, između ostalog, radi i za Novu TV), kojeg je počastila etiketiranjem poput "nosača vrećica" i pitanjem "Marko Grubnić, što je to?".

Međutim, kada je o njoj riječ, Mirna prije svega drži do morala i damskih manira: "Ovo je vrijeme licemjerja, no ja svoj križ ponosno nosim. Nikada nisam privatnu vezu prodavala novinama niti ikada prva zvala medije zbog bilo čega. Radije izlazim sa svojim prijateljima i dragim ljudima. Možda taj moj pristup nije pametan, no ja sam ono što jesam", nekoliko puta je ponovila.

Pročitajte više