Mislite da nemate sreće? Vi ste amateri za ove nesretnike

Screenshot: YouTube

MISLITE da ste imali loš dan, loš tjedan ili lošu godinu? 

Provjerite ove priče. 

Rolando Trinidad

Svi znaju da vožnja motorom nije najsigurnija stvar na svijetu, ali čak ni u najluđem scenariju ne zamišljate da bi vam se moglo dogoditi ono što se dogodilo Rolandu Trinidadu

On je jurio auto putem i iznenada je pred njega izletio pas kojeg je pokušao zaobići i u tom je trenutku izgubio kontrolu nad motociklom. Usred pada okinuo je i pištolj koji je imao za remenom i propucao se, a zrno je prošlo pored testisa i izašlo kroz desni dio stražnjice. 

No, to nije sve. 

Sve to izazvalo je i težak srčani udar izazvan šokom. Sreća u nesreći je da je na vrijeme prevezen u bolnicu gdje su mu liječnici spasili život, ali šlag na torti bila je policija koja je otkrila da je pištolj koji je imao - neregistriran. 

Costis Mitsotakis

Božićna lutrija u Španjolskoj jedna je od najvećih u svijetu, a ludilo koje u to vrijeme vlada teško je opisati. Srećke se masovno prodaju, a ponekad ih kupuju i cijeli gradovi nakon čega se dobitak ravnomjerno dijeli između igrača. 

Upravo se to dogodilo u siromašnom gradiću Sodeto u kojem je 249 od 250 stanovnika sudjelovalo u igri, a jedini koji nije je grčki filmaš Costis Mitsotakis kojeg su greškom zaboravili. 

Na njegovu nesreću, stanovnici Sodeta osvojili su jackpot, a većina stanovnika dobila je oko 130 tisuća dolara (neki čak i milijun). On tvrdi da ga to nije pogodilo već je o svemu odlučio snimiti dokumentarac. Prošlo je već šest godina, a dokumentarac se još nije pojavio, ali to ne znači da neće. 

Johanna Ganthaler

Johanna i njezin suprug Kurt su nakon odmora u Brazilu krenuli na let za Pariz, ali zakasnili su i propustili let. 

Iako im se to isprva učinilo kao neopisiva nesreća, samo četiri sata kasnije, avion koji im je odletio ispred nosa srušio se i u padu je poginulo svih 228 putnika. 

Idućeg dana uhvatili su drugi avion i ovaj je sretno stigao do cilja. Sjeli su u svoj auto i otputili se kući. Nažalost, nisu preživjeli. 

Na putu kući izgubili su kontrolu nad vozilom, zabili se u kamion. Johanna je poginula na licu mjesta, a Kurt je teško ozlijeđen.

Melanie Martinez

Stanovnici Louisiane svako malo imaju velikih problema s poplavama, ali čak i oni ne mogu vjerovati što se dogodilo Melanie Martinez. 

Prvi susret s uraganom imala je 1965. kada joj je Uragan Betsy uništio prvi dom, uragan Juan uništio joj je drugu kuću 1985., 1992. uragan George pobrinuo se za treću, a četvrtu je izgubila u Katrini. Nakon što su mediji čuli za njezinu priču, ekipa reality showa Hideous Houses potrošila je 20 tisuća dolara da obnove njezin dom u Braithwaietu. 

2012. stigao je uragan Isaac i vjerojatno možete pretpostaviti što se dogodilo. Da, ponovno je izgubila kuću. 

A ako mislite da je odlučila odseliti iz Louisiane (kao što bi učinio bilo tko na njezinom mjestu), varate se. Njezino je rješenje da ovog puta kupi kuću na brežuljku. 

John Lyne

John Lyne nije imao sreće. Za života se zamalo utopio, sudjelovao u tri prometne nesreće, skoro ga je ubila struja, dva puta ga je udarila munja i "malo" ga je pregazio autobus. 

Kad je bio dijete pao je s kola, a odmah nakon pada pregazio ga je kombi. 

Jednom prilikom pao je s drveta i slomio ruku. Na povratku iz bolnice, bus u kojem je bio sletio je s ceste, a John je ponovno slomio ruku, ali ovog puta na drugom mjestu. 

Takav nesretnik trebao bi izabrati siguran posao, ali Lyne je postao rudar i za dlaku izbjegao smrt nakon što je na njega pala gomila kamenja. 

Na svu "sreću", iz rudnika ga je izvukla još jedna nesreća. Naime, pao je u otvoreni šaht, a u padu je ozlijedio leđa, noge i oba koljena zbog čega više nije bio radno sposoban. 

I za kraj, uključili bismo i priču o domaćem (ne)sretniku Frani Selaku, ali ta je priča više puta demantirana što ne znači da ne možemo priložiti ovaj video koji je prepun laži, ali je zabavan. 

 

 

Pročitajte više