Mrle o odnosu s Ivankom: Ona je plakala jer su psima odrezali repove pa sam je samo tješio


IAKO su Mrle iz grupe Let 3 i Ivanka Mazurkijević iz Stampeda instantno proglašeni "najšašavijim" parom na hrvatskoj estradi, Mrle nas je uvjerio da je stvar sasvim drugačija. Naime, hrvatski mediji danas su prenijeli vijest kako su Ivanka i Mrle svoju vezu započeli još tijekom pripremanja predstave "Kiklop"  koja je u listopadu prošle godine premijerno prikazana na Sceni Velika Gorica.

Za časopis Story navodno su čak i njihovi prijatelji izjavili kako nije riječ samo o prolaznoj romansi već je i sama pjevačica zabranila ikome da pričaju o njenoj novoj ljubavi koju navodno često posjećuje u Rijeci.


Ipak, na pitanje da nam to prokomentira Mrle je ispričao: "Ivanka je ovaj vikend bila u Opatiji zbog glazbene suradnje. Tamo je bio jedan čovjek koji je psima rezao repove pa se ona uzrujala i plakala kad je vidjela te pse bez repova". Dodao je kako se Ivanka zbog toga jako uzrujala zato jer je jako osjetljiva na životinje.

"Ona je osjetljiva na te životinje i ja sam je tješio dok je plakala. Je li to tko vidio i kako je to protumačio, ja sad ne znam", ispričao je za Index riječki roker te objasnio cijelu zavrzlamu oko koje je nastala priča da su on i pjevačica u tajnoj ljubavnoj vezi.


Zanimljivo je i kako su mediji pisali da par provodi mnogo vremena zajedno te da Ivanka često putuje čak u Rijeku kako bi ga vidjela, a ipak nije bila na zagrebačkom "Pozitivnom koncertu" u prosincu na kojem je Let 3 svirao povodom Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a.

Pročitajte više