Na Mash (R)evolutionu u Piranhi provokativan ples samo za ženske oči

MASH (R)evolution powered by Bloger.hr i ovog petka nastavlja u revijalnom tonu, te priprema posebnu poslasticu samo za ženske oči - nastup seksi muške plesne skupine "Total Knockout". Za glazbeni dio pobrinut će se popularni DJ-evski trojac Carlo, Jean luc Petard i Avocat, što bi trebalo zagarantirati još jednu vruću noć na plesnom podiju jarunskog kluba Piranha.

Prošli petak na velikom Bloger.hr "Lady's Night" partyju organizatori su se pobrinuli da djevojke ne ostanu žedne, te im osigurali besplatna pića, a da cijela stvar ide ka tome da ugodi upravo publici sastavljenoj od pripadnica nježnijeg spola dokazuje i gostovanje ove plesne skupine koja će se pobrinuti da egzibicija na vrućem podiju ne nedostaje i ovaj petak. Nemojte propustiti još jedan spektakularni party Mash (R)evolutiona powered by Bloger.hr, jer je ludi provod i ovog petka, kao i svakog, zagarantiran!

Sve one koje žele besplatno upasti na najvrućiji party u gradu trebaju poslati mail na index.nagrada@gmail.com s naznakom "Total Knockout", te navesti svoje ime i prezime. Dobitnice će biti obaviještene mailom.

Pročitajte više