"Najljepša djevojčica na svijetu" je odrasla i postala zvijezda Instagrama

Foto: Instagram

FRANCUSKA dječja manekenka Thylane Blondeau prvi se put našla na naslovnicama kad je imala samo deset godina. Tada je završila u kontroverznom Vogueovom editorijalu, koji su mnogi osudili zbog seksualiziranja djevojčica. Danas je Thylane vladarica društvenih mreža i IT djevojka.

Pet godina nakon spornog editorijala ova kći francuske televizijske voditeljice Véronike Loubry i nogometaša Patricka Blondeaua ima 605.000 pratitelja na Instagramu, a sve zbog njene nevjerojatne ljepote.

Kad nije na setu, ova ljepotica voli se izležavati pored bazena i obilaziti modne revije diljem svijeta, a sve fotografira i objavljuje na društvenim mrežama.

Thylane je u modnoj industriji već deset godina, a na pisti se prvi put pojavila kao četverogodišnjakinja kad je nosila reviju Jeana Paula Gaultiera, dok je dvije godine kasnije osvanula na naslovnici Vogue Enfantsa. Editorijal za Vogue 2011. godine vinuo ju je u zvjezdanu orbitu, iako su se i magazin i njeni roditelji morali opravdavati da snimanje nije bilo preprovokativno za djevojčicu. Unatoč kontroverzama, Thylane nije željela odustati od manekenstva. Tri godine kasnije dobila je prvu "odraslu" naslovnicu u magazinu Jalouse, koji ju je prozvao novom Kate Moss.

Danas ima ugovor s L'Oréalom i IMG-om, istom agencijom koja zastupa Gigi i Bellu Hadid te kćer Cindy Crawford, Kaiu Gerber, s kojom je Thylane prijateljica. Svojim idolima smatra Caru Delevingne, Gigi i Barbaru Palvin, a liniju održava boksom.

Za sebe tvrdi da je "cool, opuštena i pomalo muškobanjasta", a trenutno pohađa privatnu školu The Lycee Francais de Los Angeles. Prije ljeta pojavila se na crvenom tepihu u Cannesu, a ljeto je provela na Korzici i u Saint-Tropezu. Uskoro ćemo je vidjeti u novoj kampanji Dolce&Gabbane.

"Nakon dva aviona, tri aerodroma, četiri taksija i jednog broda napokon sam na Capriju zbog D&G kampanje", napisala je na Instagramu. 

Pročitajte više